Τρίτη, 20 Οκτωβρίου, 2020

Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Μικρασιατών Προσφύγων

συλλογος μικρασιατων προσφύγων αιτωλοακαρνανιαςΤην ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών του πραγματοποίησε ο Σύλλογος Μικρασιατών Προσφύγων νομού Αιτωλοακαρνανίας. Η εκδήλωση έγινε την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016 και ώρα 12 μ.μ. στον Άγιο Κων/νο και συγκεκριμένα, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Κων/νου του Δήμου Αγρινίου. Η προσέλευση ήταν αρκετά ικανοποιητική.
Πρόεδρος της συνέλευσης εκλέχτηκε ο κ. Γαμβρούλης Θεμιστοκλής, γραμματέας η κ. Αποστολάκη-Αντώνογλου Δήμητρα και μέλος η κ. Τακορίδου Παναγιώτα.
Η συνεδρίαση ξεκίνησε με τη συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης από την πρόεδρο του συλλόγου κ. Γκούρλια Ανδριάνα, η οποία έκανε μια σύντομη αναφορά σε όλες τις δράσεις που έγιναν την προηγούμενη χρονιά. Στη συνέχεια έκανε τον οικονομικό απολογισμό παρουσιάζοντας τα έσοδα και τα έξοδα του συλλόγου.
Το σώμα της Γενικής Συνέλευσης επικύρωσε τον διοικητικό και τον οικονομικό απολογισμό του Διοικητικού συμβουλίου.
Τέλος η πρόεδρος του συλλόγου, αφού ευχαρίστησε τα μέλη για την παρουσία τους αλλά και την αμέριστη βοήθειά τους σε κάθε εκδήλωση του συλλόγου, αναφέρθηκε και στον προγραμματισμό δράσεων για το έτος 2016.

mikrasiates agrinio

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.