Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021

Γενικη συνέλευση των αστυνομικών την Τρίτη

Γενικη συνέλευση των αστυνομικών την Τρίτη

Tακτική Γενική Συνέλευση πραγματοποιεί την Τρίτη η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας. Απευθυνόμενη στα μέλη της αναφέρει:

 Συνάδελφοι,

Σας υπενθυμίζουμε το αντικείμενο του θέματος που αφορά την Γενική Συνέλευση της Ένωσης μας την Τρίτη, 9 Απριλίου 2013 και ώρα 12:00΄ στο Αγρίνιο, στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων (1ος Όροφος) του Αστυνομικού Μεγάρου της Α.Δ. Ακαρνανίας.

Σας γνωρίζουμε ότι στην Γενική Συνέλευση, έχουν προσκληθεί και θα παραβρεθούν, ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Χρήστος, ο νομικός σύμβουλος της Π.Ο.ΑΣ.Υ., ο Αντιπρόεδρος, αρμόδιος για τα συνταξιοδοτικά – ασφαλιστικά θέματα της Π.Ο.ΑΣ.Υ., κ. ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ Αντώνιος.

Επίσης, θα παραβρεθούν οι Νομικοί σύμβουλοι της Ένωσης μας και ο Δικηγόρος – Διδάκτορας Εγκληματολογίας κ. Άγγελος Τσιγκρής.

Από τους προαναφερθέντες και από το Προεδρείο της Ένωσης, θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να γίνει αποτίμηση – ανάλυση των νέων δεδομένων που έχουν προκύψει και μας αφορούν σε όλα τα ζητήματα – Μισθολογικά – Φορολογικά- Συνταξιοδοτικά – Ασφαλιστικά, καθώς και την Εκπαίδευση – Μετεκπαίδευση των αστυνομικών υπαλλήλων σε συνάρτηση με τη ραγδαία αύξηση της Εγκληματικότητας, το θεσμικό πλαίσιο, τους κανόνες εμπλοκής και την Αστυνομική Δεοντολογία και πρακτική.

Η ένωση μας, πέραν της συζήτησης στην Γενική Συνέλευση, για το ιδιαίτερα σημαντικό αυτό θέμα, προτίθεται να διοργανώσει και ημερίδα προκειμένου να αναδείξει όλες της πτυχές της επικίνδυνης αστυνομικής καθημερινότητας μας και του ισχύοντος θεσμικού πλαισίου.

Συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ένωσης μας καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την άρτια διοργάνωση της Γενικής Συνέλευσης και την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των μελών μας.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

– ο –

Πρόεδρος

ΡΟΥΣΗΣ Δημήτριος

-ο-

Γενικός Γραμματέας

ΔΙΩΤΗΣ Νικόλαος

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.