Πέμπτη, 15 Απριλίου, 2021

Γεωργιάδης: Η Δυτική Ελλάδα θα αλλάξει εποχή με “τιμονιέρη” τον Κατσανιώτη

Γεωργιάδης: Η Δυτική Ελλάδα θα αλλάξει εποχή με “τιμονιέρη” τον Κατσανιώτη

1Κατά την επίσκεψή του στο Αγρίνιο , ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του υποψηφίου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Ανδρέα Κατσανιώτη ο Υπουργός Υγείας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Μαζί να φτιάξουμε τον τόπο μας». Εκεί Γεωργιάδης-Κατσανιώτης συναντήθηκαν και συνομίλησαν με στελέχη και πολίτες. Για ακόμα μία φορά, ο κ. Γεωργιάδης εξέφρασε την πίστη ότι «σε λίγο καιρό η Δυτική Ελλάδα θα αλλάξει εποχή και ο κ. Κατσανιώτης θα είναι ο “τιμονιέρης” που θα οδηγήσει την Περιφέρεια μακριά από το έως σήμερα τοπίο της υστέρησης και της υπανάπτυξης».
Η περιοδεία του Άδωνι Γεωργιάδη και του Ανδρέα Κατσανιώτη στην Αιτωλοακαρνανία ολοκληρώθηκαν με την παρουσία τους στην Γιορτή Αγάπης της Ενορίας Αγίου Δημητρίου, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με εκατοντάδες πολίτες.

4 3 2

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Γιωργος Κ.

    παπα-Κώστα, έπρεπε να μας ενημερώσεις – η μισή αλήθεια είναι χειρότερη από το ψέμα – να μας πείς, ότι θα έχεις και τον Άδωνι, να έρθουμε και εμείς για αγκαλίτσες και φιλάκια. Πάντως να σε χαίρονται και να χαίρεσαι αυτούς που συναναστρέφεσαι. Μου θυμίζεις, γυναίκα που έχει φίλες μόνο πατσαβούρες, για να ξεχωρίζει η ίδια.
    Τον Σεβασμιώτατο Σισανίου και Σιατίστης Παύλο, που φέρατε στη λιτανεία τον συζητήσατε; Ο άνθρωπος κάνει αγώνα εναντίον των χρυσααυγιτών και τους αποκαλύπτει τρία χρόνια τώρα. Εσείς τί κάνετε;
    Ταυτίζεστε με ότι πιό θαμπό και σκοτεινό… ο θεός να σας λυπηθεί και εσάς αλλά και το στρατό σας…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.