Σάββατο, 17 Απριλίου, 2021

Γιάννης Ζαφειρόπουλος: «Η Αιτωλοακαρνανία σε μαρασμό και οπισθοδρόμηση»

Γιάννης Ζαφειρόπουλος: «Η Αιτωλοακαρνανία σε μαρασμό και οπισθοδρόμηση»

zafeiro2 zafeiro

Την Αιτωλοακαρνανία επισκέφθηκε χθες ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιαν. Ζαφειρόπουλος. Συνοδευόμενος από τον υποψήφιο  Αντιπεριφερειάρχη Χρίστο Τρυφιάτη και κλιμάκιο υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού, ο κ. Ζαφειρόπουλος πήγε στην Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου, στο Αιτωλικό, το Νεοχώρι και την Κατοχή.Αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

Στην Ιερή Πόλη της Ελευθερίας ο υποψήφιος Περιφερειάρχης επικοινώνησε με επαγγελματίες, νέους, εκπροσώπους φορέων και με πολλά αυτοδιοικητικά στελέχη. Στη συζήτηση που είχε μαζί τους οι συνομιλητές του, του έθεσαν δύο σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Μεσολόγγι: τον οικονομικό μαρασμό και την ύδρευση.

Στη συνέχεια ο κ. Ζαφειρόπουλος επισκέφθηκε τις δημοτικές ενότητες Αιτωλικού, Νεοχωριόυ και Κατοχής, οι κάτοικοι των οποίων τον δέχθηκαν μ’ εγκαρδιότητα. Στη διάρκεια της επικοινωνίας του είχε την ευκαιρία να τους ενημερώσει για το πρόγραμμα της Παράταξής του και για την ανικανότητα της απερχόμενης Περιφερειακής Διοίκησης, εξαιτίας της οποίας η Περιφέρεια βυθίστηκε στο τέλμα και την οπισθοδρόμηση.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.