Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, 2020

Γιάννης Μαντζουράκης: Θέλουμε δουλειά

unnamedΣτη δουλειά που πρέπει να γίνει προκειμένου η ομάδα να αλλάξει πρόσωπο και αποτελέσματα εστίασε την τοποθέτησή του για το παιχνίδι ο Γιάννης Μαντζουράκης (που δέχθηκε πολλές ερωτήσεις στη συνέχεια) ενώ όσον αφορά το παιχνίδι τόνισε ότι ήταν κρίμα ο τρόπος που χάθηκε το παιχνίδι. Αναλυτικά:

« Το παιχνίδι μας στεναχώρησε πάρα πολύ παρ’ ότι τα παιδιά δουλέψανε πάρα πολύ στο γήπεδο και παρ’ ότι έχουμε μια ομάδα βελτιωμένη στον αμυντικό τομέα, χωρίς φάσεις φάγαμε δυο γκολ σήμερα. Ιδιαίτερα στην πρώτη φάση ήταν η πρώτη επίσκεψη (σ.σ. του αντιπάλου). Μετά το γκολ είχαμε να παλέψουμε με την ψυχολογία που υπάρχει στην ομάδα και δεν ήταν εύκολο. Ωστόσο το παλέψαμε, ιδιαίτερα στο πρώτο κομμάτι του δευτέρου ημιχρόνου. Ισοφαρίσαμε, βρήκαμε τη φάση με τον Μαρκόφσκι και είναι άδικο να φεύγεις στα τελευταία λεπτά με φτηνά γκολ. Είναι κρίμα. Πρέπει να δουλέψουμε στο δημιουργικό κομμάτι, να το βελτιώσουμε. Γίνονται βήματα στο αμυντικό κομμάτι και από εκεί και πέρα ειλικρινά θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο γιατί ποτέ δεν είχα τέτοια υποδοχή σε κανένα γήπεδο και εύχομαι να έχουμε χαρές μαζί».

Σε ερώτηση για το τι μπορεί να τον κάνει αισιόδοξο για τη συνέχεια δεδομένης της πενιχρής δημιουργίας ευκαιριών απάντησε λακωνικά λέγοντας:

«Η δουλειά που πρέπει να πέσει. Αυτό πιστεύω και γι’ αυτό ήρθα εδώ».

Για το γεγονός ότι η ομάδα έπαθε μπλακ άουτ μετά την ισοφάριση και το πώς το εξηγεί τόνισε:

«Υπάρχει εξήγηση. Δεν είχαμε ανάλογη αυτοπεποίθηση. Η μπάλα δεν κυκλοφορήθηκε καλά. Σε αυτό το κομμάτι πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ. Μετά την ισοφάριση, το ίδιο. Ενδεχομένως να υπάρχει πίεση».

Σε ερώτηση του agrinionews.gr για το τι πιστεύει ότι φταίει περισσότερο, η έλλειψη αυτοπεποίθησης ή ότι η ομάδα είναι αδούλευτη, είπε:

«Εάν δουλέψεις και αποκτήσεις αντανακλαστικά και αυτοματισμούς θα έρθει και η αυτοπεποίθηση. Έτσι είναι. Είναι αλήθεια αυτό και αντιλαμβάνομαι τις ερωτήσεις σας και σήμερα κάναμε βήμα πίσω και το δεύτερο γκολ ήρθε σε κακό χρονικό διάστημα που δεν μπορούσαμε να το διορθώσουμε…».

Για τα γκολ που δέχθηκε ο Παναιτωλικός για το αν εστιάζει περισσότερο στα ατομικά ή ομαδική λάθη, είπε:

«Η άμυνα αρχίζει και λειτουργεί με μεγαλύτερες αποστάσεις. Αρχίζει και οργανώνεται. Ο αντίπαλος δεν έχει χώρους. Έχουμε αντανακλαστικά. Έχουμε προσανατολισμό. Αυτό όμως δε φτάνει. Πρέπει να βελτιώσουμε και την άμυνά μας στη συνέχεια και τη δημιουργία».

Για το αν η ομάδα θα χρειαστεί μεταγραφές το Γενάρη, είπε:

«Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για τέτοια πράγματα ακόμα. Είμαι πολλά χρόνια στα γήπεδα και αυτή τη στιγμή προέχει να πάρουμε όσα μπορούμε περισσότερα από αυτά τα παιδιά που έχουμε τώρα. Ειλικρινά σας το λέω, προσπαθούν. Αλλού μπορούμε, αλλού δε μπορούμε… Δε μπορεί όμως με αυτή την έδρα να μη ξυπνήσει η ομάδα».

Τέλος σε ερώτηση του agrinionews.gr για το αν τον προβληματίζει η συνέχεια δεδομένου ότι το πρόγραμμα αρχίζει και δυσκολεύει και έρχονται τα μεγάλα ντέρμπι και μήπως σε ενδεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα την ομάδα την πάρει εντελώς από κάτω, απάντησε:

«Ενδεχομένως να παίξει πιο απελευθερωμένα σε αυτά τα παιχνίδια! Μπορεί να παίξει!»

                                                                                                                        Π.Κ.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.