Τετάρτη, 21 Απριλίου, 2021

Γιάννης Πρεβεζιάνος: Θα παλέψουμε ως ισχυρή αντιπολίτευση

Γιάννης Πρεβεζιάνος: Θα παλέψουμε ως ισχυρή αντιπολίτευση

πρεβεζιάνος γιάννηςAπό τους μεγάλους αδικημένους των δημοτικών εκλογών ο υποψήφιος δήμαρχος Αμφιλοχίας Γιάννης Πρεβεζιάνος που απέδειξε ότι είχε τη δυνατότητα να προκαλέσει ανατροπή σε βάρος του Απόστολου Κοιμήση. Η αναμέτρηση του β΄γύρου είχε χαρακτηριστικά εκλογικού θρίλερ και κρίθηκε για λίγους ψήφους. Η μετεκλογική δήλωση του Γιάννη Πρεβεζιάνου είναι η εξής:

«Το πολυπόθητο όνειρο για τους δημότες λόγω λεπτομερειών δεν έγινε πραγματικότητα. Στην δεύτερη Κυριακή των εκλογών οι συμπολίτες μας κατέδειξαν ότι το σύστημα που διοικεί το Δήμο μας τα τελευταία χρόνια δεν εκφράζει το μισό εκλογικό σώμα.
Το συντριπτικό ποσοστό που ξεκίνησε από το 29,56 στις 18 του Μάη και κατέληξε στο 49,22 μας δίνει τη δύναμη ως ισχυρή αντιπολίτευση να παλέψουμε για ένα μέλλον όπου τα παιδιά μας θα είναι υπερήφανα για τον τόπο τους. Ευχαριστώ προσωπικά και εκ μέρους όλων των υποψηφίων μου όλους όσους μας στήριξαν στον τιτάνιο αγώνα που πραγματοποιήσαμε και δεσμεύομαι ότι η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μας θα είναι αντάξια των προσδοκιών τους. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να φτάσει η φωνή του κάθε δημότη στο Δήμο και το Δημοτικό Συμβούλιο με μοναδικό στόχο την επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας.
Ο χρόνος θα αποδείξει ότι θα είμαστε συνεπείς απέναντι σε όλους και οι καθεστωτικές αντιλήψεις δεν θα κυριαρχήσουν στο Δήμο, αλλά θα κυριαρχήσει η φωνή του κάθε πολίτη».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.