Κυριακή, 1 Νοεμβρίου, 2020

Γιαγιά χούλιγκαν πέταγε πέτρες σε αμάξια!

lithovolismos.mediumΗ κατάσταση στην όμορφη χώρα μας, τη φιλημένη από το Θεό, δεν πάει άλλο. Δεν μας κλέβουν μόνο τη γη μας και τον ορυκτό μας πλούτο. Δεν μας καταλαμβάνουν μόνο τα εδάφη. Δεν μας υποδουλώνουν και δεν μας έχουν καταντήσει νοικάρηδες μέσα στα σπίτια μας, απλώς. Αργά και σταθερά μας μεταλλάσσουν, μας κάνουν κάτι άλλο διαφορετικό από αυτό που μας έμαθε και μας χάρηκε όλος ο κόσμος. Έχουν επηρεάσει ακόμα και τις γιαγιάδες μας!
Γιατί πως αλλιώς να εξηγηθεί, παρά μόνο με τη χρήση αφύσικων και διαβολικών μέσων, αυτό που συνέβη σήμερα στην εθνική οδό κοντά στη “New York”; Eκεί μια γιαγιά πέταγε πέτρες στα διερχόμενα αυτοκίνητα! Αν είναι δυνατόν! Ολόκληρη καταδρομική στήθηκε για να αναχαιτισθεί η ηλικιωμένη και να μην θρηνήσουμε θύματα από αδέσποτη πέτρα από γριά!
Που πάει αυτή η πατρίδα; Πόσα ακόμα θα αντέξουμε; Μας πήραν και τις γιαγιάδες μας που ήταν καλόβολες και δεν κουτσομπόλευαν καθόλου… Δεν φτάνει ο Λαζόπουλος με τα ανέκδοτά του για τις γριές που πέρδονται, που υποβίβασε το αρχέτυπο της γιαγιάς μας, Ήρθαν και τα ξένα συμφέροντα να αποδομήσουν τον ρόλο της και μαζί να διαλύσουν την αγαπημένη και μονιασμένη ελληνική οικογένεια! Ω καιροί, ω ήθη…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.