Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2020

Γιατί Ποτάμι; η απάντηση από τον Π. Καρκατσούλη σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι

Το Ποτάμι Αιτωλοακαρνανίας ανακοίνωσε τα εξής:

unnamedΤην Παρασκευή 18/9/2015 θα επισκεφθεί το Νομό Αιτωλοακαρνανίας ο υποψήφιος Βουλευτής Επικρατείας με το ΠΟΤΑΜΙ Παναγιώτης Καρκατσούλης.
Ο βραβευμένος ως καλύτερος δημόσιος υπάλληλος διεθνώς, από την Αμερικανική Ένωση Δημόσιας Διοίκησης, με το «Διεθνές βραβείο Δημόσιας Διοίκησης, και πνευματικός πατέρας των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) , θα έχει τη δυνατότητα για μια διαδραστική, ουσιαστική και επίκαιρη συζήτηση με τους πολίτες και τους φίλους του κινήματος σε Μεσολόγγι και Αγρίνιο.
Πρώτο ραντεβού στο εκλογικό κέντρο στο Μεσολόγγι στις 10.30 π.μ., με την σκυτάλη να παίρνει το Αγρίνιο στις 12.00 στο καφέ ΔΙΟΔΟΣ στην πλατεία Δημοκρατίας .
Ο Παναγιώτης Καρκατσούλης, είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών και διδάκτορας του Πανεπιστημίου του Bielefeld στην Κοινωνιολογία του Δικαίου. Επί σειρά ετών δίδασκε Δημόσια Πολιτική και Ρυθμιστική Διακυβέρνηση στην Εθνική Σχολή Διακυβέρνησης, ενώ παράλληλα εργάστηκε ως ειδικός επιστήμονας στο Υπουργείο Προεδρίας της Κυβερνήσεως.
Να θυμίσουμε στους ενεργούς πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας, ότι ο Δρ. Παναγιώτης Καρκατσούλης είναι ο πνευματικός πατέρας των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) μίας υπηρεσίας της οποίας η σχετική τεχνογνωσία εξήχθη μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα σε όλες τις Βαλκανικές χώρες, στην Αίγυπτο, τη Συρία και στη Ρωσία. Έχει βραβευτεί δύο φορές από την Αμερικάνικη Εταιρία Διοικητικής Επιστήμης (American Society for Public Administration): το 2003 του απενεμήθη το βραβείο «Peter Boorsma» ενώ το 2012 του απενεμήθη το βραβείο ASPA.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.