Τρίτη, 18 Ιανουαρίου, 2022

“Για οργανωμένο σχέδιο εμπρηστών” κάνει λόγο ο Π.Κατσούλης. Από παντου πύρινα μέτωπα…

“Για οργανωμένο σχέδιο εμπρηστών” κάνει λόγο ο Π.Κατσούλης. Από παντου πύρινα μέτωπα…

«Αντιμετωπίζουμε ένα οργανωμένο σχέδιο εμπρηστών» δήλωσε πριν από λίγο ο δήμαρχος Μεσολογγίου, Παναγιώτης Κατσούλης στο «Αντιμετωπίζουμε ένα οργανωμένο σχέδιο εμπρηστών» δήλωσε πριν από λίγο ο δήμαρχος Μεσολογγίου, Παναγιώτης Κατσούλης στο MessolonghiNews, για να περιγράψει την κατάσταση στο δήμο από τα πύρινα μέτωπα.
Κι αυτό γιατί πριν από λίγο εκδηλώθηκαν τρεις ακόμη πυρκαγιές στα όρια του δήμου Μεσολογγίου και συγκεκριμένα στην Κατοχή, το Βαλτί και το Στρογγυλοβούνι, οι οποίες ευτυχώς αντιμετωπίζονται και δεν έχουν πάρει μεγάλες διαστάσεις. Παράλληλα σε πλ,ήρη εξέλιξη είναι η πυρκαγιά στη γειτονική με το δήμο Μεσολογγίου, Άνω Βασιλική.
Για την αντιμετώπιση της κατάστασης έχει δοθεί εντολή στην αστυνομία να διαθέσουν όλες τις διαθέσιμες δυνάμεις τους για περιπολίες στις δασικές περιοχές του δήμου προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η δυνατότητα νέων εμπρηστικών πράξεων.
Στην όλη κατάσταση το ευχάριστο είναι ότι στο ΧΥΤΑ αντιμετωπίστηκε η πυρκαγιά και με τις πρώτες εκτιμήσεις πολύ σύντομα θα τεθεί και πάλι σε λειτουργία., για να περιγράψει την κατάσταση στο δήμο από τα πύρινα μέτωπα.
MessolonghiNews

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.