Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Για τη φουκαριάρα τη γενέτειρά μου…

Για τη φουκαριάρα τη γενέτειρά μου…

Υπογράφτηκε την Τρίτη 20 Ιανουαρίου στο Δημαρχείο Αγρινίου η σύμβαση για την παραχώρηση οικοπέδου από το Δήμο Αγρινίου στο τοπικό παράρτημα της ΕΛ.Ε.Π.Α.Π (Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκατάστασης Παιδιών).
Είχε προηγηθεί απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου, με την οποία είχε γίνει ομόφωνα δεκτή η πρόταση του Δημάρχου Αγρινίου κ. Παύλου Μοσχολιού για την παραχώρηση οικοπέδου 2.028 τ.μ. στην περιοχή Γκένοβα (Ο.Τ. 1046) προκειμένου να δημιουργήσει η ΕΛ.Ε.Π.Α.Π τις υποδομές της, όπως κέντρο αποθεραπείας, αποκατάστασης και δημόσιο σχολείο.

Το σχόλιό μας: Πραγματικά, η τοπική κοινωνία δια των εκπροσώπων της οφείλει να στηρίζει με κάθε τρόπο αντίστοιχους φορείς, ιδίως σε μια περιοχή στην οποία υπάρχουν αρκετές οργανώσεις και σύλλογοι με ανάλογη δράση. (Εργαστήρι Παναγία Ελεούσα, ΕΕΕΚ, ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ, ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ κ.α). Αυτό το γεγονός και μόνο αποδεικνύει πως οι απλοί πολίτες αυτού του τόπου έχουν και ευαισθησία, αλλά και διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς σε συνανθρώπους μας με ξεχωριστές ανάγκες. Πιστεύουμε ότι και οι εκπρόσωποί μας σε επίπεδο κεντρικής και τοπικής εξουσίας πρέπει δείξουν το απαιτούμενο ενδιαφέρον και να πάψουν να αποδεικνύουν την αγάπη τους μόνο τις ημέρες των εορτών συνοδεία τηλεοπτικών σταθμών και δημοσιογράφων, προβαίνοντας πάντοτε σε δηλώσεις που πραγματικά θα ζήλευε και ο Νίκος Ξανθόπουλος! ”Για τη φουκαριάρα τη γενέτειρά μου” που θα λεγε και αυτός…Ο νοών νοείτω…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.