Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Γιορτή για τους αγρινιώτες γεφυροποιούς με Σαββόπουλο & Παπακωνσταντίνου.

Γιορτή για τους αγρινιώτες γεφυροποιούς με Σαββόπουλο & Παπακωνσταντίνου.
Η Γέφυρα ΑΕ σε συνεργασία με το πνευματικό κέντρο του Δήμου Αγρινίου τίμησε τους Αγρινιώτες ( 600 για την ακρίβεια) που εργάστηκαν για τη δημιουργία της Γέφυρας ΑΕ.Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο δελτίο τύπου της η Γέφυρα ΑΕ:
Για να αποδοθεί η οφειλόμενη τιμή στους ανθρώπους αυτούς και να πιστωθεί επίσημα το ιστορικό δεδομένο στην πόλη τους, το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αγρινίου “Στέλιος Τσιτσιμελής” και η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. διοργάνωσαν το περασμένο Σάββατο μία γιορτή με καλό ελληνικό τραγούδι, η οποία συνέπεσε με την περίοδο της συμπλήρωσης των τεσσάρων χρόνων λειτουργίας της Ζεύξης. Κεντρικό πρόσωπο της γιορτής ο Διονύσης Σαββόπουλος, «Άγγελος – Εξάγγελος» επί της σκηνής που στήθηκε στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Μιχάλης Κούσης». Ήταν αυτός που χαιρέτισε τους «εξακόσιους Αγρινιώτες που έχτισαν τη Γέφυρα», αποδίδοντας την οφειλόμενη τιμή σε εκείνους που οικοδόμησαν το μεγαλύτερο έργο της ειρήνης και της προκοπής της σύγχρονης Ελλάδας, ξεσηκώνοντας έτσι το πρώτο χειροκρότημα της βραδιάς. “
Το σχόλιό μας:Ένα θετικό και ένα αρνητικό έχει αυτή η κίνηση:Το θετικό είναι που τους σκεφτήκανε.Το αρνητικό είναι πως το κάνανε μετά από 4 χρόνια με μια εκδήλωση, η οποία συνοδεύεται με μια βαρύγδουπη περιγραφή.Κάπως δεν ταιριάζει το όλο σκηνικό με την Αγρινιώτικη εργατιά.Σύμφωνα πάντα με το προσωπικό μας γούστο, μπορεί να είμαστε και λάθος.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.