Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου, 2020

“Γιορτή ονείρου’’, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Στη Γαβαλού

Το Τμήμα ένταξης του Δημοτικού Σχολείου Γαβαλούς και τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της περιοχής της Μακρυνείας διοργανώνουν σε συνεργασία με το Αθλητικό Νεανικό Αγωνιστικό Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία «Τιτάνες Αχαΐας» ‘’ Γιορτή ονείρου’’, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ) ,την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου και ώρα 10.30 πμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, μικροί μαθητές θα μας διασκεδάσουν δραματοποιώντας παραμύθι με θέμα τα κινητικά προβλήματα και θα γνωρίσουν από κοντά τους αθλητές του Σωματείου «Τιτάνες Αχαΐας» .Με τη σειρά τους ,οι αθλητές μας, θα διεξάγουν φιλικό αγώνα μπάσκετ με αμαξίδια αναδεικνύοντας τις ίσες ευκαιρίες στον αθλητισμό.

Σκοπός της Εκδήλωσης είναι να αποδείξουμε πως τα Άτομα με Αναπηρία μπορούν όχι απλά να σταθούν δίπλα μας, αλλά και να συνεργαστούν και να δημιουργήσουν μαζί μας!

Σας περιμένουμε όλους στη γιορτή μας, για να πάρουμε μάθημα ζωής από τους συνανθρώπους μας που γνωρίζουν την πραγματική αξία της ζωής.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 Καλωσόρισμα

 Χαιρετισμοί από  φορείς

 Ομιλία  με  θέμα την  Αναπηρία

 Παρουσίαση  αθλητών και  απονομή αναμνηστικών  από  το  Σύλλογο Γονέων  και  Κηδεμόνων

 ’’Η Μόζα,  η  γάτα’’, θεατρικό δρώμενο  βασισμένο στο  ομώνυμο παραμύθι

 Τραγούδι ’’Διαφορετικοί’’

 Διεξαγωγή φιλικού  αγώνα  μπάσκετ με αμαξίδια  από  το αθλητικό  σωματείο ’’ΤΙΤΑΝΕΣ  ΑΧΑΪΑΣ’’

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.