Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021

Γιορτινή ατμόσφαιρα σήμερα στην Αμφιλοχία

Γιορτινή ατμόσφαιρα σήμερα στην Αμφιλοχία

amfiloxia_kinisi_xristougenna.jpg2_

Ζωντανό το κέντρο της πόλης με έντονη κίνηση
Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα και έντονα εορταστικό κλίμα επικρατεί στο κέντρο της Αμφιλοχίας.
Από νωρίς το πρωί, την εμφάνισή της στους δρόμους και στα καταστήματα έκανε η Δημοτική Φιλαρμονική ψέλνοντας τα κάλαντα, με τελευταίο της σταθμό το Δημαρχείο της πόλης. Πλήθος παιδικών φωνών ακούγονται σε μαγαζιά, σπίτια και σοκάκια, συνεχίζοντας από γενιά σε γενιά το έθιμο, περιμένοντας τον οβολό των κατοίκων.
Τα παρκινγκ της πόλης είναι γεμάτα από αυτοκίνητα, λόγω και της λαϊκής αγοράς σήμερα Τετάρτη. Από κόσμο κατακλύζεται και το κέντρο, όπου πολίτες σπεύδουν να κάνουν τα τελευταία τους ψώνια και να τακτοποιήσουν, στις δημόσιες υπηρεσίες, τις τελευταίες τους οικονομικές υποχρεώσεις. Έντονη είναι και η κίνηση που επικρατεί στην Ν.Στράτου, με ουρά οχημάτων να σχηματίζεται καθώς εκδρομείς έχουν ήδη ξεκινήσει τη χριστουγεννιάτικη απόδρασή τους σε προορισμούς της Ηπείρου.
Τα γνωστά συγκοινωνιακά προβλήματα βέβαια δε λείπουν με παρκαρισμένα οχήματα κατά μήκος της Λεωφόρου  Γ. Στράτου, η οποία έχει σχεδόν μονοδρομηθεί, ενώ στον πεζόδρομο  Θ. Χαβίνη τα αυτοκίνητα ξεπέρασαν τους ανθρώπους. Αυτά συμβαίνουν στην πόλη της Αμφιλοχίας την ηλιόλουστη παραμονή Χριστουγέννων. Να ευχηθούμε σε όλους Καλά Χριστούγεννα!

http://e-maistros.gr

amfiloxia_kinisi_xristougennaamfiloxia_kinisi_xristougenna.jpg1amfiloxia_kinisi_xristougenna.jpg2amfiloxia_kinisi_xristougenna.jpg3amfiloxia_kinisi_xristougenna.jpg4

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.