Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Γιούλη – Αρετή Κοκκότη: “Συνεχίζω να εκπροσωπώ τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής”

Γιούλη – Αρετή Κοκκότη: “Συνεχίζω να εκπροσωπώ τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής”

κατάλογοςO περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας Xρήστος Ρήγας παραιτήθηκε με ηχηρό τρόπο από τη Χρυσή Αυγή καταγγέλλοντας την.
Θυμίζουμε πως τη θέση στο περιφερειακό συμβούλιο την κατέλαβε εκλεγμένος ως επικεφαλής του συνδυασμού που στήριξε η Χ.Α. στις περιφερειακές εκλογές.
Η άλλη περιφερειακή σύμβουλος της Χ.Α., η Γιούλη – Αρετή Κοκκότη  που ήταν υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, σε αντίθεση με τον Χρ. Ρήγα, παραμένει πιστή στην ηγετική ομάδα της Χ.Α. και έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΔΥΝΑΤΗ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
Είναι ηθικό μου καθήκον και θα ήθελα να δηλώσω με την παρούσα ότι συνεχίζω να εκπροσωπώ τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, που με τίμησαν με την ψήφο τους στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου του 2014. Όλοι οι υποψήφιοι της Δυτικής Ελλάδος γνώριζαν εξαρχής και συναισθάνονται ακόμη και σήμερα ότι εκλέχτηκαν με τις ψήφους των Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής.
Με μπροστάρη τον Αρχηγό μας, Νικόλαο Μιχαλολιάκο, και φωτεινούς φάρους τους έγκλειστους Συναγωνιστές και τους Ήρωες του Κινήματoς, Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, συνεχίζουμε τον Αγώνα για Πατρίδα, Πίστη, Λαό και Ελευθερία μέχρι την τελική Νίκη και στην Αυτοδιοίκηση.

Γιούλη – Αρετή Κοκκότη

Περιφερειακή Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.