Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Γιώργος Ρωμανός: Δεν βρέθηκε λύση στο πρόβλημα

Γιώργος Ρωμανός: Δεν βρέθηκε λύση στο πρόβλημα

ImageHandler«Το παιδί μου θα συνεχίσει την απεργία. Είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Ο πρωθυπουργός δεν δεσμεύτηκε για τίποτα» είπε ο πατέρας του Νίκου Ρωμανού μετά τη συνάντησή του με Σαμαρά – Αθανασίου: Του εξήγησα το νομοθετικό πλαίσιο που είναι ένα απ’ τα πιο προοδευτικά στην Ευρώπη – Η ελληνική πολιτεία δεν μπορεί να παρέμβει περαιτέρω»

«Δεν βρέθηκε λύση στο πρόβλημα» δήλωσε ο πατέρας του Νίκου Ρωμανού, Γιώργου, μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. «Θα το ξανασυζητήσουν για να βρουν λύση. Αυτό που ζητώ είναι να γίνει δεκτό το αίτημα του παιδιού μου. Το παιδί μου θα συνεχίσει την απεργία. Είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Ο πρωθυπουργός δεν δεσμεύτηκε για τίποτα» τόνισε ο κ. Ρωμανός.

Παρών στη συνάντηση ήταν και ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης δήλωσε μετά τη συνάντηση: «Ο πρωθυπουργός άκουσε τον πατέρα του Νίκου Ρωμανού σαν γονιός. Του ζήτησε να στηρίξει ψυχολογικά το παιδί του, ώστε να σταματήσει την απεργία πείνας. Εγώ του εξήγησα το νομοθετικό πλαίσιο που υπάρχει και το οποίο είναι ένα απ’ τα πιο προοδευτικά στην Ευρώπη, ιδίως μετά την προσθήκη που κάναμε για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Από εκεί και πέρα ο υπουργός Δικαιοσύνης και συνολικά η ελληνική πολιτεία δεν μπορεί να παρέμβει περαιτέρω».

Ο Γιώργος Ρωμανός εισήλθε στο Μέγαρο Μαξίμου από την είσοδο της οδού Βασιλέως Γεωργίου Β’ και όχι από την κεντρική είσοδο της Ηρώδου Αττικού.

Στη συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά πήγε μόνος χωρίς την μητέρα του Νίκου Ρωμανού Παυλίνα Νάσιουτζικ.

www.protothema.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.