Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου, 2020

Γκολ αφιερωμένο στον Αντώνη…

koi-antonis-aemΣήμερα μέσα από τον αθλητισμό θα πάρω την ανθρώπινη στιγμή. Τη στιγμή που μέσα μας βιώνουμε και ψάχνει την κατάλληλη στιγμή να εκφραστεί, σαν τη λάβα ένα πράμα να εκραγεί.

Ο Βασίλης ήταν ράκος ψυχολογικά, μου το χε πει όταν είπαμε καλησπέρα. Ήταν η μέρα που ο Αντώνης,ο φίλος του έφυγε. Φυσικό κι επόμενο να γκρεμίζεται ο κόσμος από μπρος του και με τα δίκιο όλα στη σκέψη του. Ο Βασίλης 18 ετών , στην ηλικία που σκέφτεσαι μόνο θετικά και με φουλ ενέργεια και ξαφνικά χάνεις τον εικοσάχρονο κολλητό σου, θες κι άλλες εξηγήσεις για να καταλάβεις;
Προσπαθεί να θυμάται τις καλές στιγμές και λίγο πιο πίσω «ένα γαμώτο και ένα τεράστιο ΓΙΑΤΊ» να του βασανίζει το μυαλό.
Πάλευε με την ψυχολογία και υποσχέθηκε την γρήγορη στιγμή να χαρίσει ένα γκολ στον Αντώνη για την μνήμη του, τη θλίψη του και την ευχή να περνάει καλά εκεί που είναι.
Να που η ευχή του Ακούστηκε και όπως ο ίδιος μου είπε: » Ο Θεός μου στείλε την μπάλα στο πόδι και εκείνη πήγε μόνη της μέσα». Τι να σχολιάσει κανείς τώρα ακούγοντας ένα 18χρονο παιδί να μιλάει τόσο συνεσταλμένα και περνώντας μια δύσκολη στιγμή σ΄ αυτή την ηλικία ειδικά που όλοι μας απευχόμαστε γενικά.
«Νιώθει καλά, (συνέχισε να μου λέει), γιατί κι εκείνος εκεί πάνω είναι καλά και σίγουρα ευτυχισμένος».

ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΓΚΟΛ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΩΣ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ.

Μας τιμάει ιδιαίτερα όλους μας φίλους και αντιπάλους η παιδεία και ο χαρακτήρας αυτών των παιδιών και ευχόμαστε ζωή γεμάτη χαμόγελα γιατί το αξίζουν.

Ηλίας Λουκάς

http://katochinews.blogspot.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.