Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου, 2020

Γκόγκιτς: Θα παλέψουμε μέχρι τέλους

Στην αδυναμία της ομάδας του να σκοράρει εστίασε τα αίτια της ήττας από τον Παναιτωλικό ο Σίνισα Γκόγκιτς. Ο σέρβος προπονητής τόνισε  μεταξύ άλλων ότι ο Ηρακλής θα το παλέψει μέχρι τέλους.

Σ. Γκόγκιτς:

«Ήταν ακόμη ένα παιχνίδι που πιστεύω ότι είχαμε καλή εικόνα. Δυστυχώς για ακόμη μια φορά, αν η μπάλα δεν πάει μέσα δεν μπορείς να πάρεις τίποτα. Ο Παναιτωλικός είναι ομάδα με πάρα πολύ καλούς και έμπειρους παίκτες SuperLeague. Προσπάθησα να βοηθήσω από τον πάγκο στο τέλος. Πιστεύω είχαμε αρκετές περιπτώσεις και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Για να βάλεις γκολ, πρέπει να πιστέψεις. Δυστυχώς και στο παιχνίδι με το Βόλο που χάσαμε ήμασταν πάρα πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο και αυτό το παιχνίδι ήταν πολύ αρνητικό για την ψυχολογία μας. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και το πάθος που είχαμε. Συνεχίζουμε. Δεν μπορώ να πω τίποτε άλλο. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον Παναιτωλικό. Βλέπετε και στο γκολ που έβαλε ο Καμαρά έδειξε ότι είναι ένας ποιοτικός παίκτης και έμπειρος που έχει το γκολ μέσα του και με μια μικρή ευκαιρία βάζει γκολ. Εμείς συνεχίζουμε. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους. Είμαι άνθρωπος που πάντα δεν τα παρατάω. Πιστεύω είδατε και διαφορετικό Ηρακλή από προηγούμενους αγώνες. Ήταν μια ομάδα που ξέρει τι κάνει μέσα στο γήπεδο. Πιστεύω μία νίκη θέλουμε και τα παιδιά θα ανέβουν ψυχολογικά».

Σάββας Σιατραβάνης:

«Σήμερα αναμετρήθηκαν δύο ομάδες που η θέση τους είναι στη SuperLeague. Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είμαι πολύ στεναχωρημένος γιατί έχουμε δουλέψει πολύ με τον καινούργιο προπονητή. Το παλέψαμε, κάναμε πολλές ευκαιρίες. Ήταν επόμενο ο Παναιτωλικός να μας πιέσει στα πρώτα λεπτά. Εμείς αντέξαμε. Δεχθήκαμε ένα γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Μπήκαμε στο δεύτερο μέρος, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες από στημένα. Θα μπορούσαμε να έχουμε ισοφαρίσει. Ρισκάραμε και στο τέλος επόμενο ήταν να φάμε και δεύτερο γκολ. Εμείς θα συνεχίσουμε. Όσο οι ελπίδες μας είναι μαθηματικές θα το παλέψουμε. Είμαστε Ηρακλής και αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να πάμε στη Νίκη Βόλου να νικήσουμε και να μπούμε ξανά στο παιχνίδι.  Η τύχη λείπει από τον Ηρακλή σε αυτά τα δύο παιχνίδια…».

                                                                                                                        Π.Κ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.