Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου, 2020

Γκόγκιτς: “Xαρούμενοι που έχουμε τον Ρομάνο”

Στην ηγετική φυσιογνωμία του Ντιέγκο Ρομάνο στάθηκε ο Σίνισα Γκόγκιτς, ο οποίος δήλωσε χαρούμενος που τον έχει στην ομάδα.  

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του Εργοτέλη

Ήταν ένα παιχνίδι με περισσότερο πάθος και δύναμη, όχι πολύ τεχνικό. Κάναμε πολύ καλύτερα παιχνίδια όμως είχαμε μια συνέχεια στο παιχνίδι μετά από ήττα και αυτό είναι θετικό. Ομάδες που χάνουν έχουν ρεπό και χάνουν κάπως την αυτοσυγκέντρωση τους. Είχαμε μια καλή εβδομάδα, δουλέψαμε και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Προσπάθησα με ομιλίες να αποβάλω το άγχος μετά την ήττα στον Βόλο και κάναμε αυτό που ήθελα από την αρχη. Από αύριο ξεχνάμε το παιχνίδι και σκεφτόμαστε το επόμενο. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο που σήμερα ηρθε περισσότερος στο γηπεδο. Μπορεί ο Ντιέγκο να είναι κοντός  αλλά είναι ο ηγέτης στην ομάδα. Ήταν πολύ καλός  σήμερα και θέλουμε πάντα να είναι. Έχουμε καλους παίκτες, σωστούς που δίνουν το παράδειγμα στους μικρούς. Είμαστε χαρούμενοι που τους έχουμε. Δεν είναι εύκολο να κάνουν πάντα καλό παιχνίδι.

Για την εικόνα του Λαμπίν που έδωσε σήμερα δύο ασσίστ και δείχνει να ανεβαίνει ο Σίνισα Γκόγκιτς σχολίασε…

Περιμενω περισσότερα από αυτό. Σήμερα έδειξε κάποια καλά στοιχεία. Είναι ένα παιδί 19 χρονών, που πηγαίνει για πρώτη φορά μακριά από την χώρα του. Θέλει χρόνο, εχει καλά στοιχεία και σήμερα έδειξε κάποια από αυτά.θέλει δουλειά ακόμα και πιστεύω να είναι ακόμα καλύτερος στην συνέχεια. 

www.athleticradio.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.