Κυριακή, 11 Απριλίου, 2021

Γνωρίζει τον τόπο της καταγωγής του ο Μπαρμπαρούσης

Γνωρίζει τον τόπο της καταγωγής του ο Μπαρμπαρούσης
Το νέο απόκτημα του Παναθηναικού Κώστας Μπαρμπαρούσης (κέντρο) με τον Θείο του παλιά δόξα του Αιτ/κου ποδοσφαίρου Σπύρο Χαιδάκη (αριστερά) και το ξάδελφο του Δημήτρη Χαιδάκη, σήμερα το πρωί στο Κρυονέρι Μεσολογγίου.

Στη γενέτειρά του την Αιτωλοακαρνανία βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες ο νεοαποκτηθείς ομογενής ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Κώστας Μπαρμπαρούσης, του οποίου ο πατέρας του κατάγεται από την Τρύφου και η μητέρα του από την Κωνωπίνα Ξηρομέρου.
Να επισημάνουμε ότι για τον νεαρό παίκτη ισχύει απόλυτα το ρητό που λέει «το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει» αφού θείος του ομογενή Ποδοσφαιριστή είναι ο Σπύρος Χαϊδάκης, ο οποίος υπήρξε ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού και μεγάλη δόξα της ΑΕ Μεσολογγίου.Ο παίκτης βρίσκεται για διακοπές στο Μεσολόγγι και η σημερινή φωτο τον δείχνει να ξεκουράζεται στο Κρυονέρι με μπάνιο και χαλάρωση μακριά από την “στρογγυλή Θεά”, παρέα με τον θείο του Σπύρο Χαϊδάκη και συγγενείς του.
Ο ποδοσφαιριστής “βομβαρδίζεται” από τους φίλους του Παναθηναϊκού για ενημέρωση σχετικά με τις μεταγραφές και τις όποιες εξελίξεις στην Πράσινη ΠΑΕ, όμως όπως είναι λογικό ο 22χρονος ευγενικά απαντά ότι δε γνωρίζει λεπτομέρειες.
Ο Κώστας Μπαρμπαρούσης λοιπόν ήρθε από τη Νέα Ζηλανδία και είναι έτοιμος να κάνει τη διαφορά, να ζήσει το όνειρο του και γιατί όχι με σωστή δουλειά να φτάσει ψηλότερα από ότι έχει ονειρευτεί.

xiromeronews.blogspot.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.