Κυριακή, 11 Απριλίου, 2021

Γονείς κατηγορούν καθηγητή ότι χτύπησε το γιο τους

Γονείς κατηγορούν καθηγητή ότι χτύπησε το γιο τους

Σε σχολείο του Αγρινίου(το agrinionews.gr γνωρίζει ποιο, αλλά για ευνόητους λόγους δεν το αναφέρει) την Παρασκευή γονιός μαθητή και καθηγητής κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα. Εκεί ο γονιός κατήγγειλε ότι ο καθηγητής βιαιοπράγησε κατά του 15χρονου γιου του προκαλώντας του μώλωπες στο πόδι και την κοιλιά! Ο καθηγητής αρνήθηκε το περιστατικό και στη συνέχεια ο αξιωματικός ρώτησε αν πρόκειται να υποβληθούν μηνύσεις.

Οι γονείς του παιδιού δεν θέλησαν να καταθέσουν μήνυση, γιατί θεώρησαν-σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr- βέβαιο ότι θα υπέβαλλε μήνυση και ο καθηγητής, για ψευδή καταμήνυση, και πιθανότατα θα κρατούνταν και ο πατέρας του παιδιού κάτι που θα επιβάρυνε την ψυχολογία του.
Η μήνυση, όπως πληροφορούμαστε, θα κατατεθεί εντός των ημερών αφού υπάρξει και έγγραφο πόρισμα από γιατρό του νοσοκομείου που εξέτασε τον 15χρονο και διαπίστωσε χτυπήματα και μώλωπες. Να σημειωθεί ότι οι γονείς του παιδιού αναφέρουν ότι έχει και πριν από 15 μέρες υπάρξει ανάλογο περιστατικό που τους οδήγησε να καταθέσουν μηνυτήρια αναφορά μέσω του δικηγόρου τους. Ακόμα δεν έχουν κληθεί να καταθέσουν για αυτή την πρώτη μήνυση.
Ο καθηγητής αρνήθηκε τα πάντα στην αστυνομία και δεν ανέφερε τίποτε για προβλήματα που ενδεχομένως έχει με τον 15χρονο.

Γ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.