Σάββατο, 31 Οκτωβρίου, 2020

Γουρούνια τρώνε σκουπίδια στη χωματερή Αστακού! (video)


Επανέρχεται ο Π. Δήμαρχος Αστακού Παναγιώτης Στάϊκος με νέα διευκρινιστικά στοιχεία για την Μαρίνα Αστακού και με μια καταγγελία που σοκάρει για ανεξέλεγκτα γουρούνια που τρώνε σκουπίδια στη χωματερή Αστακού!!

Αναλυτικά:
Όσο και εάν προσπαθήσει η Δημοτική αρχή να πείσει ότι είχαν εντάξει την ΜΑΡΙΝΑ στον ΘΗΣΕΑ δεν μπορούν να πείσουν κανέναν, γιατί τα έγραφα της 14/2/2007 δείχνουν ότι σαράντα ημέρες από την ημέρα που αναλάβαμε δεν αναφερόταν ούτε ένα ΕΥΡΩ για την ΜΑΡΙΝΑ, πέραν του γεγονότος ότι ακόμη και σήμερα ο Δήμος δεν έχει ώριμη μελέτη με τεύχη δημοπράτησης και περιβαλλοντικές αδειοδοτήσεις για να πάρει άδεια δημοπράτησης……

Εμείς συνεχίσαμε τις προσπάθειες για την ΜΑΡΙΝΑ. Όπως φαίνεται το πόρισμα επιτροπής εμπειρογνωμόνων που απέστειλε ο Νομάρχης ύστερα από αίτημα μας, το οποίο έδειχνε ότι το Λιμάνι είχε υποστεί ζημιές από τον σεισμό, εξαιτίας του οποίου ο Δήμος είχε κηρυχτεί σεισμόπληκτος, το αποστείλαμε στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας μαζί με άλλα έγγραφα, αλλά η απάντηση ήταν δεν υπάρχουν χρήματα για την ΜΑΡΙΝΑ.
Σίγουρα οι πολίτες έχουν βγάλει τα συμπεράσματα τους, αφού γνωρίζουν ότι όταν αναλάβαμε ο Δήμος Αστακού κατείχε το θλιβερό Πανελλαδικό αρνητικό ρεκόρ με απορροφητικότητα στον ΘΗΣΕΑ μόλις 19%, όταν άλλοι Δήμοι είχαν απορροφητικότητα 65 και 70%.

Όμως η Δημοτική Αρχή καλείται να πει, όπως είχα υποσχεθεί, γιατί ενώ όταν τους παρέδωσα, στην πόρτα της χωματερής υπήρχε βαριά σιδερένια υδραυλική πόρτα σαν και αυτές που έχουν τα φεριμπότ, επάνω στην οποία περνούσε και μπουλντόζα, για την οποία είχαμε 8 τηλεκοντρόλ, με τα οποία άνοιγε και έκλεινε και δεν μπορούσε να περάσει μέσα ούτε «κουνούπι», για την κατασκευή και λειτουργία αυτής της πόρτας, είχε δαπανήσει ο Δήμος 12.000 ΕΥΡΩ για την πόρτα και 36.000 ΕΥΡΩ στην ΔΕΗ που έφερε το ρεύμα, κάποιοι φωστήρες του Δήμου πήγαν και έθαψαν με χώμα την πόρτα με αποτέλεσμα να γεμίζει η χωματερή με γουρούνια, τα οποία τρέφονται με «οικολογική τροφή», που τους παρέχει απλόχερα ο Δήμος Ξηρομέρου, προσφέροντας στους κατοίκους, οι οποίοι τα τρώνε, υψηλού επιπέδου ποιότητα ζωής .
Θερμά συγχαρητήρια!!!!!!! Οι φωτογραφίες και το VIDEO με ήχο είναι σκέτη διαφήμιση για σας.
Στις φωτογραφίες και στο VIDEO φαίνονται οι κολώνες της ΔΕΗ για την αυτόματη λειτουργία της υδραυλικής πόρτας της χωματερής. Εκτός εάν νομίζετε ότι προοριζόντουσαν για την λειτουργία του «Οικολογικού Χοιροτροφείου».
Και μη ξεχάσετε να εισάγετε την Επιχείρηση του «Οικολογικού Χοιροτροφείου» του Δήμου Ξηρομέρου στο Χρηματιστήριο, οι μετοχές της οποίας θα γίνουν ανάρπαστες, αφού ο Δήμος έχει αναλάβει την εκτροφή και πάχυνση των γουρουνιών με μηδενικό κόστος!!!!!!
Μετά από τέτοια χάλια νομίζετε ότι μπορείτε να μιλάτε για ΜΑΡΙΝΕΣ, ΣΦΑΓΕΙΑ και τα άλλα μεγάλα του Δήμου; Νομίζετε ότι σας εμπιστεύεται πλέον κανένας;
Περιμένετε αφού θέλετε τόσο πολύ και θα δείτε τα κατορθώματα σας και στα άλλα Δημοτικά Διαμερίσματα.

Αστακός 12/12/2012
Ευχαριστώ για την φιλοξενία.
Dr ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ

xiromeronews.blogspot.gr

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.