Παρασκευή, 23 Απριλίου, 2021

Γυμνάσιο Αγίου Κωνσταντίνου- Παναιτωλικός: Συζήτησαν για τη βία και το ρατσισμό

Γυμνάσιο Αγίου Κωνσταντίνου- Παναιτωλικός: Συζήτησαν για τη βία και το ρατσισμό

agk-640x360Το Γυμνάσιο Αγίου Κωνσταντίνου, με επικεφαλής τον διευθυντή Παναγιώτη Κατσινούλα και όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό, πραγματοποίησε σήμερα εκδρομή στο EMILEON και οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού που τους υποδέχτηκαν συνοδευόμενοι από τον Γενικό Αρχηγό Μάκη Μπελεβώνη.

Ο Ανρί Καμαρά, ο Σίλβα Τζούνιορ και ο Δημήτρης Κουτρομάνος, συμμετείχαν σε συζήτηση με θέμα την πρόληψη της βίας στα γήπεδα, τον ρατσισμό και την ξενοφοβία. Οι ποδοσφαιριστές εξέφρασαν τις απόψεις τους και απάντησαν στις ερωτήσεις του δέχτηκαν, ενώ στο τέλος μοίρασαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τους μαθητές.
Αύριο θα συνεχιστούν οι επισκέψεις σε Δημοτικά Σχολεία του Αγρινίου για τη διανομή του έντυπου με την ιστορία του Τίτορμου. Συγκεκριμένα ποδοσφαιριστές θα επισκεφτούν το 4ο και 7ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου. Την Πέμπτη θα ολοκληρωθούν οι επισκέψεις στα Δημοτικά Σχολεία της πόλης, με το 2ο, 9ο και 19ο.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. oeo

    Οι…ποδοσφαιριστές θα μιλήσουν για ρατσισμό και ξενοφοβία στα Ελληνόπουλα?Με τι προσόντα?Την ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ της ΟΥΕΦΑ που έχει κάνει τις ομάδες αγνώριστες και δε ξέρεις ποια είναι Γαλλικη ποια Ελληνικη ποια Ισπανική ας τη κρατήσουν για την πάρτη τους…την προπαγάνδα των ρατσιστών εβραίων που θέλουν να κάνουν την Ευρώπη μίξη αλά Αμερική για να κρύβονται πίσω από αντιρατσιστικούς νόμους όσο θα κάνουν ριφιφί στη χώρα σου…

    Οι λαοί θέλουν Δημοκρατία και Φυλετική Ομοιογένεια όποιος τα απειλεί αυτά τα δυο είναι ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ..το ίδιο ρατσιστής με αυτόν που πετάει μπανάνες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.