Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Γ. Αναγνωστόπουλος: «Το ΠΑΣΟΚ, έχει αντέξει πολλά, θα αντέξει και τώρα»

Γ. Αναγνωστόπουλος: «Το ΠΑΣΟΚ, έχει αντέξει πολλά, θα αντέξει και τώρα»

Κάλεσμα στήριξης του ΠΑΣΟΚ απευθύνει ο υποψήφιος βουλευτής Γιάννης Αναγνωστόπουλος

anagnostopoulosΚάλεσμα στήριξης  του ΠΑΣΟΚ απευθύνει με γραπτή του δήλωση για την εκλογική αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής 25 Ιανουαρίου, ο πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου και υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Αναγνωστόπουλος.

 «Η ιστορική παράταξη του ΠΑΣΟΚ, έχει αντέξει πολλά, θα αντέξει και τώρα» τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Αναγνωστόπουλος, επισημαίνοντας ότι «η δημοκρατική παράταξη είναι και θα είναι ενωμένη, μαχητική, πεισματωμένη να θυσιαστεί ξανά για την κάθε ελληνίδα, για τον κάθε Έλληνα».

Αναλυτικά η δήλωση του υποψηφίου βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας με το ΠΑΣΟΚ έχει ως εξής:

«Οδεύοντας προς το τέλος αυτής της μικρής προεκλογικής περιόδου και  όλο πιο κοντά στην ημέρα διεξαγωγής της δημοκρατικότερης διαδικασίας, νιώθω πραγματικά την ανάγκη να σας ευχαριστήσω για τη θέρμη αγάπη και στήριξη στο πρόσωπο μου, και κατ επέκταση στην υποψηφιότητα μου.

Η καθημερινή σας στάση και συμπεριφορά, ήταν ο καταλυτικός παράγοντας, που αστραπιαία, μου δημιούργησε, την ηθική εσωτερική επιταγή, να σταθώ αντάξιος των προσδοκιών σας, ξανά, να μην διστάσω στα δύσκολα, αλλά πιστός στις προσωπικές και παραταξιακές μου άξιες που διέπουν όλη τη πορεία μου τόσα χρόνια, να δώσω τη μάχη αυτή για σας, με σας.

Την Κυριακή πραγματοποιείται ίσως η πιο κρίσιμη εκλογική διαδικασία. Τα μηνύματα και τα ερωτήματα πολλά και καταλυτικά. Είμαι πεπεισμένος, ότι γνωρίζεται καλυτέρα απ τον καθένα τη σωστή επιλογή, της οποίας κοινός παρονομαστής είναι το κοινό συμφέρον.

Ποτέ δεν σας επέβαλα διπλωματικές λογικές, ποτέ δεν επένδυσα σε μη ηθικά ψυχολογικά τερτίπια. Η καθημερινή ζύμωση μαζί σας, στη δουλειά μου, στο δρόμο, στο καφενείο, ήταν αυτή που συνέθεσε τις ορθές απαντήσεις. Η στιγμή που γόνιμου διαλόγου μας, οδήγησε στο να συμφωνήσουμε ότι ο δρόμος της σταθερότητας, της ομαλότητας, των μεταρρυθμίσεων και του εθνικού συμφέροντος, είναι ο αναγκαίος αλλά και ο εγγυητής της επανόδου στην κανονικότητα.

 Έχοντας στο προσκεφάλι μου, λοιπόν, το αλάνθαστο πολιτικό σας αισθητήριο, συνεχίζω και θα συνεχίσω να δίνω τον αγώνα για την υλοποίηση των αναγκών σας. Πολιτικά παιχνίδια δεν παίζω και το γνωρίζετε πολύ καλά.

Ζητώ την εμπιστοσύνη σας για ακόμα μια φόρα, ώστε να αντιπροσωπεύσω και να παλέψω άμεσα για τα ζητήματα των δήμων του νομού και το νομό συνολικά, όπως επίσης και για την ένταξη στην πολιτική ατζέντα νέων προτάσεων, με κυρίως κοινωνικό χαρακτήρα, σε συνδυασμό με τον αναπτυξιακό οικονομικό προσανατολισμό της Ελλάδας.

Η ιστορική παράταξη του ΠΑΣΟΚ, έχει αντέξει πολλά, θα αντέξει και τώρα.

 Είναι και θα είναι ενωμένη, μαχητική, πεισματωμένη να θυσιαστεί ξανά για την κάθε ελληνίδα, για τον κάθε Έλληνα. Κάλο μας αγώνα!»

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

 1. Χημικός

  Κι όμως. 120 δευτερόλεπτα αρκούν για να καταλάβουν όλοι οι Έλληνες πως η πατρίδα τους οδηγήθηκε στον μνημονιακό όλεθρο.
  – 6,5 εκατομμύρια Έλληνες ζουν κοντά ή κάτω από το όριο της φτώχειας,

  – 2,4 εκατομμύρια νοικοκυριά έχουν φορολογικές οφειλές που δε μπορούν να εξυπηρετήσουν,

  – για τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους έχει επταπλασιαστεί ο φόρος εισοδήματος από το 2010, για τους ελεύθερους επαγγελματίες έχει εννιαπλασιαστεί,

  – μέσα σε 4 χρόνια έγιναν τόσες πολιτικές επιστρατεύσεις, όσες είχαν γίνει τα προηγούμενα 36 χρόνια

  – το σύνολο των τοκοχρεολυσίων που πρέπει να πληρώσουμε για την περίοδο 2013-2030 είναι 340,8 δις ευρώ!

  Ο εκδότης της εφημερίδας Το ΧΩΝΙ και υποψήφιος βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην Α’ Πειραιά, Γιώργος Χρηστοφορίδης, σε ένα δίλεπτο ρεπορταζιακό καταιγισμό, αποδεικνύει το μνημονιακό έγκλημα που συντελέστηκε στην Ελλάδα:

  Δείτε και διαδώστε το βίντεο – γροθιά στις μνημονιακές πολιτικές

  120 δευτερόλεπτα γεμάτα αποδείξεις για το πως κατέστρεψαν ενσυνείδητα την Ελλάδα αλλά και το μέγεθος της καταστροφής.

  Η ανατροπή τους στις 25 Ιανουαρίου είναι μονόδρομος.

  Για να αλλάξουμε τα πράγματα στη χώρα ΤΩΡΑ.
  ….ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ κύριέ μου του ΠΑΣΟΚ….;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.