Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου, 2020

Γεωργιάδης: Δίκαιο αποτέλεσμα

2Ως δίκαιο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα ο προπονητής της Βέροιας Γ.Χ. Γεωργιάδης. Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Βέροιας:
« Έγινε ένα καλό ποδοσφαιρικό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που ήθελαν να παίξουν ποδόσφαιρο. Χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και από τις δύο ομάδες. Θα το χαρακτηρίσω δίκαιο το αποτέλεσμα στο τέλος. Εμείς φανήκαμε πολύ επηρεασμένοι από το 3-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ και τον τρόπο που χάσαμε. Οι παίκτες μου δεν είχαν την απαραίτητη αυτοπεποίθηση ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος για να κάνουμε παραπάνω επιθέσεις. Ήμασταν λίγο διστακτικοί αν και καλά οργανωμένοι. Συγχαίρω τους παίκτες μου αν και στο τέλος δε μας δικαίωσε το αποτέλεσμα. Όταν βάζει ένα γκολ προς το τέλος περιμένεις να κερδίσεις το παιχνίδι αν και μέχρι το τελευταίο λεπτό και εμείς και ο Παναιτωλικός κυνηγήσαμε το δεύτερο γκολ που θα μας έδινε τη νίκη. Θα σταθώ λίγο και στη διαιτησία. Νομίζω σήμερα ο Παναιτωλικός –επειδή τον παρακολουθώ πάρα πολλά χρόνια- κέρδισε τόσα φάουλ όσα δεν έχει κερδίσει σε κανένα παιχνίδι. Ειδικά γύρω από την περιοχή μας ο κ. Γιάχος σφύριζε πάρα πολλά φάουλ και έτσι είχαμε θέματα με τις στημένες φάσεις του Παναιτωλικού και μη γελιέστε, ξέρω τι έχει τραβήξει ο Παναιτωλικός όλα αυτά τα χρόνια με τις διάφορες καταστάσεις. Πιστεύω και ελπίζω σε καλύτερες διαιτησίες για όλες τις ομάδες στη συνέχεια του πρωταθλήματος».
Σε ερώτηση πάντως που του τέθηκε από το agrinionews.gr για το αν η διαιτησία επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα ήταν κατηγορηματικός: «Δεν επηρέασε», τόνισε ενώ σε μια αποστροφή του λόγου του σε υπενθύμιση που του έγινε ότι ο Παναιτωλικός με τον κ. Γιάχο δεν έχει κερδίσει ποτέ είπε: «Δεν το ήξερα…! Εμείς θέλουμε ομάδες σαν τον Παναιτωλικό στη Super League. Για πάντα».

Π.Κ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.