Σάββατο, Απρίλιος 20, 2019

Δήλωση Βασιλείου για την υποψηφιότητα του με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Αιτωλοακαρνανία (video)

unnamed Έτοιμος και αποφασισμένος να  εργασθεί για το καλό της κοινωνίας, για την αντιμετώπιση των κρίσιμων προβλημάτων που μαστίζουν την χώρα εν μέσω συνθηκών γενικευμένης πολιτιστικής, ηθικής, πολιτικής και οικονομικής κρίσης, δηλώνει ο Θεολόγος και Δημοσιογράφος Γιώργος Βασιλείου, στην πρώτη του δήλωση με την οποία ανακοινώνει την συστράτευση του με τον ΣΥΡΙΖΑ, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Γιώργος Βασιλείου ξεκαθαρίζει πως η απόφαση του να εμπλακεί με την Πολιτική είναι μια προσωπική απόφαση η οποία αφετηρία έχει το αίσθημα της προσφοράς στην Πατρίδα και τον τόπου που γεννήθηκε και μεγάλωσε. Για την αποφυγή οποιασδήποτε παρερμηνείας μάλιστα, τονίζει πως η κίνηση του αυτή είναι καθαρά προσωπική και δεν συνδέεται με την Εκκλησία η οποία παραδοσιακά στέκεται πέρα και πάνω από τα κόμματα.

Η δήλωση του κ. Γιώργου Βασιλείου έχει ως εξής:

«Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της παράταξης ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί αυθόρμητη απάντηση  στο κάλεσμα που απηύθυνε ο Πρόεδρος του Συνασπισμού της Ριζοσπαστικής Αριστεράς κ. Αλέξης Τσίπρας για συστράτευση προσώπων, που θα μπορέσουν μέσω των εμπειριών τους να συμβάλουν στην αντιμετώπιση και στην υπέρβαση της ανθρωπιστικής κρίσης που ταλανίζει την χώρα της.  Σκοπός της συμμετοχής μου αυτής είναι η συστράτευσή μου και  η προσφορά μου στον δίκαιο αυτόν αγὠνα, στο ποσοστό της ευθύνης που μου αναλογεί για την αντιμετώπιση των κρίσιμων προβλημάτων που μαστίζουν την χώρα εν μέσω συνθηκών γενικευμένης πολιτιστικής, ηθικής, πολιτικής και οικονομικής κρίσης. Μία συστράτευση που επιθυμία μου είναι να δώσει ένα νέο δείγμα γραφής και νέο πολιτικό ήθος ενότητας και όχι διάσπασης του κοινωνικού ιστού της χώρας και η οποία πιστεύω ότι θα συμβάλει  αποφασιστικά στην καταπολέμηση της φτώχειας και της ανεργίας, στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των αδυνάτων, στην αντιμετώπιση της δυστυχίας των θυμάτων της οικονομικής κρίσης, στην επικράτηση της κοινωνικής δικαιοσύνης, στην απαλλαγή του πόνου από τον εμπερίστατο συνάνθρωπό μας και στην υπεράσπιση των περιθωριοποιημένων συνανθρώπων μας μέσω των αναγκαίων θεσμικών μεταρρυθμίσεων και τον εκσυγχρονισμό του κράτους.

Επίσης, θα ήθελα να επισημάνω ότι η συμμετοχή μου στα πολιτικά δρώμενα του Νομού, δεν θα πρέπει επουδενί να ταυτιστεί με τις θεσμικές θέσεις που κατέχω στον χώρο της Εκκλησίας. Άλλωστε, η Εκκλησία είναι ένας θεσμός, ο οποίος πάντοτε στεκόταν και συνεχίζει να στέκεται μακριά και πάνω από κομματικές ταυτότητες, αφού σκοπός της είναι να υπηρετεί κάθε άνθρωπο.

Θα ήθελα, τέλος, απευθυνόμενος προσωπικά πρός κάθε Αιτωλοακαρνάνα και Αιτωλοακαρνάνισσα, να υποσχεθώ ότι με όλες μου τις δυνάμεις θα αγωνιστώ για να υπερβούμε τα αδιέξοδα που έχουν προκύψει στη χώρα. Αφήνουμε λοιπόν το χθές και μαζί κερδίζουμε το αύριο. Για τον Νομό μας, για την Πατρίδα μας».

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

 1. Ζαμπό και μπέϊκο

  @Theodore Anastos

  Να σε ρωτήσω κάτι.Το εδώ και το εκεί είναι όπως μπαίνεις ή όπως βγαίνεις; και οι εβραίοι είναι δουλικά των δούλων του σατανά ή σατανάδες που κάνουν τα δουλικά δούλους; Ε;

 2. e.an

  ΤΙ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
  ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ
  ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ Ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ. ΝΑ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ.
  ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΟΝΑΧΑ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ
  ΠΟΣΟ ΜΑΓΚΟΥΦΗΣ ΚΑΙ ΛΑΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ………….

  ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

 3. John

  ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΑΛΛΟ ΕΙΜΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΣ – ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΕΠΕΙΔΗ……………. ΧΙΛΙΟΥΣ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ.

 4. Νεκταρία

  Τον απέρριψαν απο παπά και το γύρισε σε πολιτικό, μαυροτσίπρα που κατάντησες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.