Τρίτη, 22 Ιουνίου, 2021

Δήλωση Μοσχολιού για την Ημέρα της Γυναίκας

Δήλωση Μοσχολιού για την Ημέρα της Γυναίκας

Π. ΜοσχολιόςΜε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας  ο Δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Π. Μοσχολιός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

« Η 8η Μαρτίου είναι ημέρα μνήμης των αγώνων των γυναικών, ημέρα αποτίμησης των κατακτήσεών τους και αφετηρία νέων αγώνων ενάντια στην εκμετάλλευση και στις διακρίσεις των φύλων.

Εκφράσουμε τη βαθιά μας εκτίμηση και το σεβασμό, σε όλες τις γυναίκες, τιμώντας τους αγώνες τους για ισοτιμία στην εργασία, στα κοινωνικά και πολιτικά τους δικαιώματα.

Οι αγώνες αυτοί παραμένουν πάντα επίκαιροι και αποκτούν ξεχωριστή αξία σήμερα που οι ασκούμενες κυβερνητικές πολιτικές ωθούν στην ανεργία και στην περιθωριοποίηση σημαντικά τμήματα της κοινωνίας μας,ενώ κατακτημένα με θυσίες δικαιώματα και σημαντικοί κοινωνικοί θεσμοί υποβαθμίζονται και καταργούνται.

Η Δημοτική Αρχή Αγρινίου, ενσωματώνει καθημερνά πολιτικές ισότητας στις ασκούμενες δημοτικές πολιτικές, ιδιαίτερα για τις ειδικές ομάδες γυναικών που είναι πιο ευάλωτες, όπως τις μητέρες μονογονεϊκών οικογενειών, τις μητέρες παιδιών με αναπηρίες, τις πολύτεκνες, τις άνεργες και τα θύματα βίας.

Στηρίζουμε με κάθε τρόπο τη Γυναικεία παρουσία σε όλες της δράσεις, γιατί πιστεύουμε στις δυνατότητες των Γυναικών και ενισχύουμε το ρόλο τους στη Τοπική Κοινωνία έμπρακτα, προβάλλοντας και προωθώντας τις όποιες πρωτοβουλίες τους.»

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. GH

    Με μια γρήγορη αναζήτηση στο Google δεν βρήκα την περσινή, θα μας βάλετε τον σύνδεσμο να τη διαβάσουμε κι αυτή;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.