Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Δείτε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για την υπόθεση Μέντζου

Δείτε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για την υπόθεση Μέντζου

Η υπόθεση Mέντζου επανήρθε σήμερα στο προσκήνιο με αφορμή ρεπορτάζ της εκπομπής «Μία» της Τατιάνας Στεφανίδου που προβλήθηκε το μεσημέρι στο STAR. Ουσιαστικά αιτία του ρεπορτάζ είναι ο διαρκής αγώνας της οικογένειας του για να ριχτεί άπλετο φως στην υπόθεση. Οι γονείς και τα αδέρφια επιμένουν πως πρόκειται για αποτρόπαιο έγκλημα.

1

Συγκεκριμένα στην εκπομπή συμμετείχαν οι αδερφές του δασκάλου Νικολάου Μέντζου o  οποίος  την 21η Απριλίου 2011 σε ηλικία 46 ετών βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο όχημα του στην περιοχή «Ρουπακιά» του Αγρινίου.  Οι αδερφές του υποστηρίζουν ότι πρόκειται για δολοφονία  και δεν έπαυσαν να αναζητούν τον ή τους δολοφόνους του. Για το λόγο αυτό βρέθηκαν σήμερα και στην εκπομπή.

Ο Νίκος Μέντζος δίδασκε σε σχολείο του Παναιτώλιο την εποχή που βρήκε τραγικό θάνατο ο οποίος αρχικά θεωρήθηκε αυτοκτονία. Τα δεδομένα άλλαξε όμως μια δεύτερη ιατροδικαστική  έκθεση…

Στην τηλεόραση του STAR έγιναν αναφορές στις λεπτομέρειες του τραγικού συμβάντος, στην κατάσταση του Νίκου Μέντζου κατά το διάστημα πριν το θάνατό του, τέθηκαν συγκεκριμένα ερωτήματα  και έγινε λόγος για μια….μυστηριώδη γυναίκα.  Δείτε το θέμα  που ξεκινά στο 1:16:52  του βίντεο.

:

 

2

3

4

5

6

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.