Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Πλήθος και παλμός στην ομιλία Σαμαρά στο Αγρίνιο (φωτό-video)

Πλήθος και παλμός στην ομιλία Σαμαρά στο Αγρίνιο (φωτό-video)

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, βρέθηκε στο Αγρίνιο και μίλησε στην αίθουσα του «Άνεσις». O Aντώνης Σαμαράς έτυχε ενθουσιώδους υποδοχής από πλήθος κόσμου που κατέκλυσε τον κινηματογράφο Άνεσις. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του υπήρξε παλμός και αρκετές διακοπές από συνθήματα των νεολαίων της ΟΝΝΕΔ. Eμφανώς ικανοποιημένος μάλιστα ο Αντώνης Σαμαράς χαρακτήρισε τη συγκέντρωση συγκλονιστική.

Μιλώντας στο Αγρίνιο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ανέπτυξε το σχέδιό του για την επόμενη ημέρα , χωρίς βέβαια να παραλείψει να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ για τους κινδύνους που συνεπάγεται για τη χώρα το πρόγραμμά του.

Η χώρα είναι κοντά στο καλύτερο, αλλά και στο χειρότερο, είπε ο πρωθυπουργός και αναφέρθηκε στο πρόγραμμά του για τις μειώσεις φορολογίας: «Προτείνουμε συγκεκριμένα πράγματα, μειώσεις στη φορολογία εισοδήματος από το 42% στο 33% και στα κέρδη των επιχειρήσεων σταδιακά στο 15%. Ο ΕΝΦΙΑ θα συνεχίσει να μειώνεται το 2015 και θα αποδωθεί στην τοπική αυτοδιοίκηση ενώ θα μειωθούν και οι ανώτεροι συντελεστές του ΦΠΑ. Ήδη, έχουμε δώσει ανακούφιση με τις 100 δόσεις για τα χρέη προς το Δημόσιο και με τηις ρυθμίσεις για τους δανειολήπτες. Εγγυώμαι ότι δεν θα υπάρξει άλλη μείωση μισθών και συντάξεων. Εγγυώμαι ότι θα μείνει πλήρως προστατευμένη η πρώτη κατοικία. Θα επαναφέρουμε την ισόβια σύνταξη στις πολύτεκνες μητέρες».

«Η Ελλάδα έχει δύο δρόμους: ή θα παραμερίσει την πολιτική αστάθεια και θα μπει στην ανάπτυξη ή θα κατρακυλήσει πίσω» είπε ο κ. Σαμαράς και επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι «αυτά που λένε τα στελέχη του, θα σημάνουν την απώλεια των επιδοτήσεων για τους αγρότες, οι πόλεις και τα χωριά θα χάσουν τα χρήματα του ΕΣΠΑ, ο επιχειρηματίας θα χάσει τη ρευστότητα, τώρα που τελειώσαμε με την ανακεφαλαιοποίηση των τράπεζών».

Αναφέρθηκε στις δηλώσεις του κ. Λαπαβίτσα, ο οποίος «ανέφερε ότι δεν μπορείς να ζητάς τα λεφτά της ΕΕ και να μην ακολουθείς τους κανόνες της. Αυτό λέμε και εμείς. Η ΕΕ λέει ότι μας θέλει, αλλά πρέπει να τηρηθούν οι κανόνες της. Εκείνοι λένε ότι θα τα διαπραγματευθούν όλα από την αρχή. Ξέρω ότι ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού υπέφερε. Σε όλους λέω ότι κάναμε τα αδύνατα δυνατά για να αποφύγουμε τα χειρότερα, αποφύγαμε την ανεξέλεγκτη χρεοκοπία και την έξοδο από το ευρώ».

»Ο ΣΥΡΙΖΑ μας λέει ότι η χώρα έφθασε στον πάτο, το σίγουρο είναι ότι με αυτά που επαγγέλεται θα πάει η χώρα στον πάτο, αλλά αυτό δεν θα το επιτρέψει ο λαός μας. Δύο ομάδες στην Ελλάδα ποντάρουν στον ΣΥΡΙΖΑ: εκείνοι που έχουν βγάλει τα λεφτά τους έξω και περιμένενουν να γυρίσουμε στη δραχμή για να τα αγοράσουν όλα μπιρ παρά και οι συνδικαλιστάδες σαν τον Φωτόπουλο που έχουν χάσει τα προνόμιά τους».

“Αν δεν νικήσουμε εμείς τότε θα υπάρξουν δάκρυα και αίμα”

«Πετύχαμε ισοσκελισμένο προϋπολογισμό» είπε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να επαναφέρει το καθεστώς των ελλειμμάτων των συνδικαλισικών προνομίων και των χαριστικών συντάξεων. Αποκαταστήσαμε την αξιοπιστία της χώρας και ανοίξαμε τον δρόμο για νέες επενδύσεις. Βγαίνουμε από το μνημόνιο και θα υπογράψουμε την συμφωνία για την επόμενη ημέρα. Αυτά προυποθέτουν ότι θα κερδίσουμε τις εκλογές για να διώξουμε την πολιτική αβεβαιότητα που προκάλεσε σενάρια τρόμου στα διεθνή πρωτοσέλιδα. Αν δεν νικήσουμε εμείς τότε θα υπάρξουν δάκρυα και αίμα. Εκείνοι πάνε να κάνουν τους Έλληνες και πάλι πειραματόζωα».

Ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε στα θέματα ασφάλειας, μετανάστευση και στην ορθοδοξία: «Εμείς προτάσσουμε ασφάλεια στον πολίτη, θέλουμε φύλαξη των συνόρων, σεβασμό στον πολιτισμό μας. Εκείνοι θέλουν άοπλη αστυνομία, ζητούν μία Ευρώπη με ανοικτά σύνορα και χορήγηση ιθαγένειας σε όλους. Κάποιοι θέλουν να αποκαθηλώσουν τις εικόνες από τα δημόσια κτίρια και την ορθοδοξία από τις καρδιές των Ελλήνων, δεν θα τους αφήσουν οι έλληνες ποτέ. Καλώ τους Έλληνες πέρα και πάνω από ότι μας χώριζε να συστρατευθούν για μία Ελλάδα μέσα στην Ευρώπη που πατά στέρεα στις παραδόσεις της και να κάνει άλματα στο μέλλον. Μιλάω για το έθνος μας για την πατρίδα μας. Οι εκλογές αυτές είναι ο πιο κρίσιμες των τελευταίων δεκαετιών. Και γι’ αυτό μαζί θα νικήσουμε».

Αναφέρθηκε στην Αιτωλοακαρνανία, λέγοντας ότι το 2012 είχαν σταματήσει όλα τα έργα, εντός του 2015 θα ολοκληρωθεί η Ιονία που είχε εγκαταλειφθεί, επίσης η παράκαμψη που θα ενώσει το Άκτιο με το υπόλοιπο δίκτυο. Ολοκληρώνεται και η παρα-Ιόνια οδός. Ακόμη, είπε ολοκληρώθηκαν οι απαλλοτριώσεις για την οδό Πάτρα-Πύργος. Συνέβη και το εξής παράδοξο: κάναμε μία σύμβαση παραχώρησης για 14 αεροδρόμια για 40 χρόνια με την προυπόθεση να κάνουν επενδύσεις πάνω από μισό δισ. έργα. Τελικά εκείνος που πήρε την παραχώρηση πλήρωσε 1,4 δισ. ευρώ. Υπάρχει όμως κάποιο κόμμα που θεωρεί ότι τέτοιες κινήσεις δεν πρέπει να γίνονται, ότι δεν θα πρέπει να υπάρχει η επιχειρηματικότητα. Τους ζητώ επιτέλους να μου πουν σε ποιό κράτος έχει πετύχει το κράτος επιχειρηματίας. Μόνο η Βόρειος Κορέα και η Βενεζουέλα του κ. Τσίπρα».

samaras

po-samaras-omilia-anasis1

po-samaras-omilia-anasis2

po-samaras-omilia-anasis3

po-samaras-omilia-anasis4

po-samaras-omilia-anasis5

po-samaras-omilia-anasis6

po-samaras-omilia-anasis8

po-samaras-omilia-anasis9

po-samaras-omilia-anasis10

po-samaras-omilia-anasis11

po-samaras-omilia-anasis12

po-samaras-omilia-anasis14

po-samaras-omilia-anasis15

IMG_3294

IMG_3297

IMG_3303

fffff

IMG_3327

IMG_3339

IMG_3347

IMG_3351

IMG_3372

IMG_3381

IMG_3356

IMG_3388

IMG_3389

unnamed

Θέματα που ενδιαφέρουν

11 Σχόλια

 1. vlasis

  Κρίμα να βλέπεις νέους ανθρώπους να χειροκροτούν αυτόν τον άνθρωπο.
  Ανθρώπους, που αν έριχνες ένα 50ευρω στην αίθουσα, θα είχαμε νεκρούς από το ποδοπάτημα!
  Ο Θεός ας τους συγχωρέσει! Δίπλα τους ήταν η Χριστιανική Ένωση…
  Αν πήγανε για πιγκ-πογκ και περάσανε μετά από περιέργεια, έχει καλώς…
  Αλλιώς, γρήγορα στο γιατρό σας!!!

 2. antikeimenikos

  Τουλάχιστον αυτοί που πήγαν ξέρουν τι τους περιμένει αν ξαναεκλεγεί ο Σαμαράς που κυβέρνησε 2 χρόνια. Οπότε, πάνε εις γνώσιν τους…

  Αλλού είναι τα πρόβατα…

 3. pol

  Μια μέρα o γάιδαρος ενός αγρότη έπεσε σε ένα πηγάδι. Το ζώο φώναζε απελπισμένα για ώρες κι ο αγρότης προσπαθούσε να καταλάβει τι έπρεπε να κάνει. Τέλος, αποφάσισε ότι το ζώο…

  ήταν γέρικο, και τα έξοδα που απαιτούνταν για να το βγάλει από το πηγάδι ήταν πολλά.
  Δεν άξιζε τον κόπο να προσπαθήσει να σώσει τον γάιδαρο. Το μόνο που σκέφτηκε να κάνει ήταν να το θάψει ζωντανό. Κάλεσε όλους τους γείτονές του να έρθουν και να τον βοηθήσουν. Πήραν όλοι από ένα φτυάρι και άρχισαν να πετάνε χώματα στο πηγάδι. Στην αρχή, ο γάιδαρος συνειδητοποίησε τι συνέβαινε και φώναξε φρικτά. Μετά όμως, προς έκπληξη όλων, ησύχασε. Λίγα φορτία χώμα αργότερα, ο γεωργός κοίταξε κάτω το πηγάδι κι έμεινε έκπληκτος με αυτό που είδε.
  Ήταν κάτι καταπληκτικό! Με κάθε φτυαριά χώμα που έπεφτε στην πλάτη του, ο γάιδαρος τιναζόταν και έκανε ένα βήμα προς τα πάνω. Οι γείτονες του αγρότη συνέχισαν να πετάνε φτυαριές χώμα πάνω στο ζώο, κι αυτό κάθε φορά τιναζόταν κι έκανε ένα βήμα προς τα πάνω. Πολύ σύντομα, όλοι ήταν έκπληκτοι με το γαϊδούρι να έχει φτάσει στην επιφάνεια του πηγαδιού.
  Ηθικό δίδαγμα: Η ζωή μπορεί να φέρει σε σας πολλές φτυαριές από σκουπίδια μέσα στο πηγάδι της ζωής σας. Να θυμάστε όμως πως κάθε ένα από τα προβλήματά σας αυτά είναι ένα εφαλτήριο. Μπορούμε να βγούμε από τα βαθύτερα πηγάδια απλά με ένα τίναγμα. Πατάμε πάνω στο πρόβλημα και κάνουμε ένα βήμα πάνω.

 4. ΠΑΝΕ-6

  ΚΑΙ ΟΜΩΣ Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΩΣΕ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΑΠΟΘΕΩΣΕ!!! ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΟΝ ΟΥΔΕΝ!

 5. αλεκα

  Καλα για ποσο ηλιθιους μας περνανε τοσο καιρο αφησαν το νοσοκομειο με δυο καρδιολογους που εχουν σωσει ανθρωπινες ζωες και μαλλιστα οι ανθρωποι ειναι και απληρωτοι.Οι δυο μεγαλοβουλευτες δεν ηξεραν τιποτε;Η λυση ειναι απλη.Μαυριστε τους

 6. μιχαλης

  Συμφωνω απολυτα κ Αλεκα προσφατα νοσηλευτηκε η μανα μου στην καρδιολογικη.Οι δυο γιατροι ο κ Σακκας και ο κ Φουντας ειναι πολυ υψηλου επιπεδου επιστημονες μονοι παλευουν σε ενα νοσοκομειο που κοιμαται.Ειναι ηρωες οι πραγματικοι της πολης μας.Αν φυγουν και ειδικα ο κ Σακκας που ειναι μονιμος το νοσοκομειο παυει να λειτουργει.

 7. made by stone

  TEΛΙΚΑ ΕΛΛΗΝΑΣ,ΟΥΤΕ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ,ΟΥΤΕ ΓΙΝΕΣΑΙ…
  ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΤΑΝΤΑΣ…

 8. Γιωργος Κ.

  Θλιβερός περιφερόμενος θίασος, με ημερομηνία λήξης…
  Και φαίνεται στις εκφράσεις του ομιλούντος.
  Τελικά από τη γλώσσα του σώματος δεν μπορεί κανένας να κρυφτεί.

 9. Δημητρης

  ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕΣ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ….. ΑΞΙΟΙ.

 10. Enzo

  ρε αναρχοαπλυτοσυριζομπαχαλακηδες, η Ελλαδα δεν γυριζει πισω. ψοφω στον λαικισμο.

 11. veeeev

  Αυτό που είναι όλα μαζεμένα τα σκυλάκια στο θέατρο, μου φέρνει κάτι από το last chapter στους Inglorious Basterds…δυστυχώς με άσχημο τέλος…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.