Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου, 2020

Δεκτή η ένσταση Γεωργιάδη, προχωρά η υποψηφιότητά του

3C70B51B9346CCF7F19D6DE57365279EΚανονικά προχωρά η υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη, καθώς η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή του κόμματος έκανε δεκτή την ένστασή του.
Η συνεδρίαση της Επιτροπής κράτησε λίγα λεπτά και ξεκίνησε στις 9:30 το πρωί. Παρών στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας και ο ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Λίγο αργότερα ο κ. Γεωργιάδης βγήκε από τα γραφεία και ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους που τον ανέμεναν ότι η ένσταση έγινε δεκτή.
Αναγνώρισε ότι η αρχική απόφαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής ήταν τυπικώς ορθή, καθώς πράγματι άργησε λίγα λεπτά να προσέλθει, το απόγευμα της Παρασκευής.
Ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Εφορευτικής Επιτροπής, Ανδρέα Παπαμιμίκο, και όλα τα μέλη για την απόφαση που έλαβαν.
Ο υποψήφιος πλέον για την προεδρία της ΝΔ ευχαρίστησε επίσης και τους συνυποψηφίους, τον Αντώνη Σαμαρά και όλα τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που στάθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του.
Στην πρώτη του δήλωση ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόφαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής.
Τέσσερις οι υποψήφιοι για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας: ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Άδωνις Γεωργιάδης.

in.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.