Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

Δεντροφύτευση στις Εργατικές Κατοικίες σταδίου (φωτό)

Δεντροφύτευση στις Εργατικές Κατοικίες σταδίου (φωτό)

Ολοκληρώθηκε σήμερα στη περιοχή των εργατικών κατοικιών  σταδίου  δεντροφύτευση  150 δέντρων σε μια έκταση συνολικά περίπου 5,5 στρεμμάτων  με πρωτοβουλία  του  πολιτιστικού  συλλόγου  του οικισμού  “Κοσμάς ο Αιτωλός”.

Στη  δεντροφύτευση  συμμετείχε και ο υπεύθυνος περιβαλλοντικής εκπαίδευσης της δευτεροβάθμιας Αιτωλοακαρνανίας κος  Καλογεράς Παύλος καθώς και η περιβαλλοντική ομάδα  50 μαθητών της β’ τάξης του 5ου γενικού λυκείου Αγρινίου με επικεφαλής την διευθύντρια κα  Ισκου Αργυρώ και τους υπευθύνους καθηγητές τους . Επίσης παρευρέθην και ο αντιδήμαρχος Αγρινίου υπεύθυνος σε θέματα πρασίνου και περιβάλλοντος  κος Παπαθανάσης Βασίλειος . Επί δυο ώρες οι μαθητές με την καθοδήγηση των καθηγητών τους και μελών του συλλόγου έδειξαν μεγάλη διάθεση και φύτευσαν πολλά δέντρα  ενώ στο τέλος  τους δόθηκε συμβολικά  και απο  ένα μικρό πεύκο  ώστε να το φυτεύσουν στην περιοχή που μένουν ή στο σχολειό τους .

Ο πρόεδρος του συλλόγου Βελαέτης Νικόλαος εκ μέρους του πολιτιστικού συλλόγου ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν  στη δενδροφύτευση , τις αρμόδιες υπηρεσίες  και τους εργαζόμενους  του δήμου Αγρινίου για τη  βοήθεια τους , τους αντιδημάρχους κ.κ. Σφυρή Βλάσση και Παπαθανάση Βασίλειο ο οποίος όπως προαναφέραμε ήταν παρών   καθώς  επίσης  το δασαρχείο και το φυτώριο Αγρινίου για τα δέντρα που τους παρείχαν .

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.