Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου, 2020

“Δεν είναι δήμαρχος όλων των Αγρινιωτών” λέει η Χρυσή Αυγή για Μοσχολιό

Toν εγκαλεί για ρατσιστική συμπεριφορά

Η Χρυσή  Αυγή Αιτωλοακαρνανίας εξέδωσε  ανακοίνωση , στηλιτεύοντας της στάση του δημάρχου Αγρινίου Π.Μοσχολιού να μην καλεί τον βουλευτή Κ.Μπαρμπαρούση στις συναντήσεις για το Πανεπιστήμιο. Αναφέρεται στην ανακοίνωση:

“Από καιρό είχαμε πληροφορηθεί για την πρωτοβουλία του δημάρχου Αγρινίου, σχετικά με το θέμα του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδος, να συναντηθεί με τους βουλευτές του Νομού για να υπάρξουν συντονισμένες ενέργειες για την αντιμετώπιση του μείζονος σημασίας αυτού θέματος για την περιοχή μας.

Δυστυχώς για την Δημοκρατία και το καλό του τόπου ο Μοσχολιός, αποφάσισε να αγνοήσει την πολιτική επιλογή δέκα χιλιάδων πεντακοσίων Αιτ/νων και να αποκλείσει στην πράξη τον βουλευτή του Κινήματος μας Κων/νο Μπαρμπαρούση από αυτή τη συνάντηση. Ουδέποτε εστάλη πρόσκληση και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό! Συμπερασματικά καταλήγουμε ότι ο Μοσχολιός το κάνει αυτό λόγο πολιτικής απόφασης αποδεικνύοντας ότι ΔΕΝ είναι δήμαρχος όλων των Αγρινιωτών και φυσικά ΔΕΝ έχει ουδεμία σχέση με τη Δημοκρατία!
Προφανώς και σύμφωνα με τις πράξεις του ο κύριος Δήμαρχος προτιμά συνομιλίες με αναρχικούς, και όχι με νόμιμα εκλεγμένους πολίτες όπως είναι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Τον παραδίδουμε στην κρίση των Αγρινιωτών και επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας. Θυμίζουμε σε όλους ότι ο διαχωρισμός πολιτών, πόσο μάλλον βουλευτών, λόγω πολιτικών φρονημάτων χαρακτηρίζεται ως ρατσιστική συμπεριφορά και τιμωρείται αυστηρά από τον Νόμο”.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.