Τετάρτη, 27 Μαΐου, 2020

Δεν κατεβαίνει στις εκλογές το ΚΙΔΗΣΟ

11921855_871604962922054_7940753392820973649_n

Την απόφαση να μην κατέβει στις εκλογές το ΚΙΔΗΣΟ ανακοίνωσε ο Γιώργος Παπανδρέου.Σε δήλωσή του  ο πρώην Πρωθυπουργός αναφέρει ότι το κίνημα που ίδρυσε, στερείται οικονομικών πόρων που θα του επιτρέψει να κατέλθει με αξιοπρέπεια στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου. Αναλυτικά:

Ό,τι κάναμε δικαιώθηκε.
Πορευτήκαμε πάντα με συνέπεια στις αρχές μας και με αξιοπρέπεια.Συγκρουστήκαμε και συγκρουόμαστε με κατεστημένες αντιλήψεις, πρακτικές και συμφέροντα.
Με κατεστημένα, που όλο και περισσότερο στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο, πλήττουν τη Δημοκρατία. Υπονομεύουν τη δημοκρατική έκφραση του πολίτη, καθώς αποτελούν καθοριστικό παράγοντα στη λειτουργία των ΜΜΕ και τη στήριξη παραγόντων της πολιτικής με αντάλλαγμα να γίνονται υποχείριά τους.
Σε ό,τι με αφορά, δεν έγινα και δεν θα γίνω.
Αγωνιστήκαμε ήδη σε δύο εκλογικές μάχες μέσα σε λίγους μήνες με πενιχρά μέσα.Απέναντι στις επιλογές και την απροκάλυπτα αρνητική στάση των κατεστημένων δυνάμεων της χώρας.
Τα οικονομικά μέσα που διαθέτουμε δεν επιτρέπουν να συμμετέχουμε με αξιοπιστία σε μια τρίτη μάχη άμεσα.
Ευχαριστώ όλους για τον αγώνα που δώσαμε και θα συνεχίσουμε να δίνουμε. Δυναμώνοντας το ΚΙΝΗΜΑ μας, ώστε να αποτελέσει τον καταλύτη της ανασυγκρότησης του προοδευτικού χώρου, προκειμένου να υπηρετήσουμε αποτελεσματικά και με συνέπεια τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού και της χώρας.
Ευχαριστώ προσωπικά, κάθε φίλο, κάθε μέλος, κάθε στέλεχος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

 1. ej.and

  ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ …ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ.
  ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ.
  ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΕΦΤΥΝΑΝ.
  ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΗΠΟΥΡΟΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕ ΑΡΧΕΣ

 2. Μαίρη Τ.

  Και τώρα τι θα κάνουν όσοι τον υποστήριζαν;;; Τους άφησε στα κρύα του λουτρού;;; Μπράβο Γιωργάκη καλά τους έκανες!!!!!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.