Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Δεν ξεχνά το…Αγρίνιο ο Τσιμιτσέλης

Δεν ξεχνά το…Αγρίνιο ο Τσιμιτσέλης

ta-karntasians-tsimitselis-fragkolias“Αν το έπαιζε κάποιος κουλτουριάρης θα τον αφήνανε”

Ο νέος μπαμπάς της show biz, Γιάννης Τσιμιτσέλης, βρέθηκε στην παρέα των Καρντάσιανς και μίλησε για όλες τις αλλαγές που βιώνει πια στην καθημερινότητά του.

Για το όνομα της κόρης του: «Θα το πούμε Ευαγγελία, είναι το όνομα της μαμάς μου. Η γυναίκα μου το δέχτηκε, δεν είχε κανένα θέμα με αυτό». Με το Γρηγόρη Αρναούτογλου να αποκαλύπτει, επίσης, πως το γιο του θα τον πουν Αναστάσιο.

Για το πώς νιώθει που έγινε πατέρας: «Νιώθω πως έχω κάνει κάτι σημαντικό πια. Έφυγα από το μαιευτήριο μόλις γεννήθηκε και σκεφτόμουν πως όλα είναι ασήμαντα, πως τα πάντα έχουν μπει σε δεύτερη μοίρα. Από τότε περιμένω πως και πως να τελειώσει η παράσταση και να τρέξω σπίτι να τη δω».

Για τη σύζυγό του, Βάσω Λασκαράκη: «Θα γίνει εξαιρετική μάνα. Δεν το προκαλέσαμε το παιδί, μας ήρθε. Πιστεύω ότι είμαστε και οι δυο στην κατάλληλη ηλικία, εκεί λίγο μετά τα τριάντα».

Η πιο δύσκολη στιγμή από τη γέννηση του παιδιού του: «Το πρώτο βράδυ ήταν τραγικό. Πήγαμε να ξαπλώσουμε και ακούγαμε διάφορους ήχους από το μωρό και πεταγόμασταν πάνω. Ξέρεις, μέχρι να μπορέσει να μεγαλώσει και να σου μιλήσει, να σου πει π.χ. πονάω εδώ, θέλω αυτό, πρέπει συνεχώς να μαντεύεις».

Για την απαγόρευση της παράστασης Άντρες έτοιμοι για όλα: «Στο Αγρίνιο και στην Πάτρα δεν μας αφήσανε να παίξουμε. Με πείραξε γιατί μεγάλωσα στο Μεσολόγγι και στην Πάτρα και πήρα δυο άκυρα. Δεν μπόρεσα να καταλάβω το γιατί. Αν το έπαιζε κάποιος κουλτουριάρης θα τον αφήνανε».

www.peoplegreece.com

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.