Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Δεν παρέστησαν στα εγκαίνια οι δικηγόροι του Μεσολογγίου

Δεν παρέστησαν στα εγκαίνια οι δικηγόροι του Μεσολογγίου

Μπορεί η σημερινή ημέρα να ήταν ημέρα χαράς και γιορτής για το νομικό κόσμο της Δυτικής Ελλάδας, όμως σε αυτή δε συμμετείχαν οι εκ Μεσολογγίου δικηγόροι. Ως γνωστόν, ο Δικηγορικός Σύλλογος της Ι. Πόλεως από την πρώτη στιγμή ήταν αντίθετος στη ίδρυση Εφετείου στο Αγρίνιο, ισχυριζόμενος ότι αυτά ιδρύονται στις πρωτεύουσες των νομών. Μάλιστα, μέχρι και την ύστατη στιγμή επεδίωξε να ακυρώσει την ειλημμένη κυβερνητική απόφαση προσφεύγοντας στη δικαιοσύνη.

Πάντως πρέπει να αναφέρουμε ότι στη σημερινή τελετή έδωσε το παρών ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκάδας, καθώς και πολλά μέλη του, ενώ την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο αντίστοιχος Πρόεδρος του Συλλόγου της Ηγουμενίτσας.

Πάντως, καλό θα είναι πλέον οι διχασμοί και οι νοοτροπίες του παρελθόντος να μείνουν στην άκρη. Το Εφετείο Δυτικής Στερεάς Ελλάδας αποτελείται από τρεις Συλλόγους (Αγρινίου, Μεσολογγίου και Λευκάδας), οι οποίοι μόνο ενωμένοι και ενεργούντες από κοινού θα μπορέσουν να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικότερα τα επώδυνα μέτρα που απειλούν τον κλάδο και βρίσκονται προ των πυλών της εφαρμογής τους.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.