Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, 2020

Δεν σεβάστηκαν ούτε το μνημείο των εκτελεσθέντων στα Καλύβια

geg-kalyvia-klopivomou2geg-kalyvia-klopivomou3Ασυνείδητοι δράστες βεβήλωσαν το Μνημείο των 59 εκτελεσθέντων πατριωτών από τα γερμανικά στρατεύματα το 1944, στα Καλύβια Αγρινίου και αφαίρεσαν τον μπρούτζινο βωμό που ήταν τοποθετημένος σε ειδικό βάθρο, παραμονές μάλιστα του ετήσιου μνημοσύνου που πραγματοποιείται την Κυριακή 27 Ιουλίου.
Η κλοπή έγινε από άγνωστους μέχρι στιγμής κυνηγούς μεταλλικών αντικειμένων και διαπιστώθηκε σήμερα το απόγευμα από τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Καλυβίων, Γιάννη Μεσογίτη και τον υπάλληλο του Δήμου Αγρινίου, Γιάννη Αναστασίου, οι οποίοι ειδοποίησαν άμεσα την Ασφάλεια Αγρινίου.Το πιο πιθανό σενάριο είναι οι θρασύτατοι δράστες να έκοψαν τις βίδες από τη βάση   και κατόπιν προσέγγισαν με όχημα, από την πίσω πλευρά του μνημείου, η οποία είχε καθαρισθεί από τα αγριόχορτα, και με κάποιο ανυψωτικό γερανό, μετέφεραν το βωμό σε άγνωστη τοποθεσία.
Η Ασφάλεια Αγρινίου, επιλήφθηκε ήδη του συμβάντος και διενεργεί σχετικές έρευνες στην περιοχή.

geg-kalyvia-klopivomou1

 

 

 

 

 

 

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

 1. Κακός χαμός

  ίσως οι αριστεροί που θα πάνε αύριο εκεί για εκδήλωση να έχουν κάποια άποψη για το ποιος κλέβει και σε ποιον πουλάει

 2. DIM

  Οσο προσποιούμαστε οτι δεν ξέρουμε ποιοι ειναι απο πισω, που πάνε τα κλεμμένα και ποιοι τους καλύπτουν θα δούμε χειρότερα! Ντροπή στις διωκτικές αρχές! Τώρα καταλαβαίνει ο κόσμος σιγά- σιγά οτι καλείτε να πληρώσει εκατομμύρια σε κλεμμένα μέταλλα ενώ παραμένει ανεργος…..

 3. ΑΔΑΜ

  ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ?????
  ΣΑΝ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.