Σάββατο, 17 Οκτωβρίου, 2020

Δεν συνεχίζει ο Θεοδοσίου στον Όμηρο

θεοδοσιουΤο Δ.Σ. του Ομήρου Νεοχωρίου ανακοίνωσε ότι έπειτα από συνάντηση με τον μέχρι σήμερα προπονητή της ομάδας Δημήτρη Θεοδοσίου αποφασίστηκε να μην ανανεωθεί η συνεργασία των δυο πλευρών. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.
Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ!
ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ Α΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ , ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ SUPER CUP ΑΙ/Τ/ΝΙΑΣ , Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗ Γ΄ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ Δ΄ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 17 ΧΡΟΙΝΙΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΣΤΙΓΜΕΣ ΟΡΟΣΗΜΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!!!!!!!!
ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΣΟ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!
ΝΑ ΤΟΥ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!!!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.