Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου, 2020

Δεν φταίει ο Μπέος….

Πραγματικά αν δει κανείς τις δυο σημερινές ανακοινώσεις που έβγαλαν οι δυο ομάδες (που παίξαν χτες και κέρδισε ο Παναιτωλικός…) θα καταλάβει πολλά. Ο ένας(Παναιτωλικός) δεν περιμένει δικαιολογίες και λακωνικά λέει ότι θα κάνει ότι πρέπει. Παίρνει την ευθύνη που του αναλογεί, ζητάει αντρίκια συγγνώμη, εύχεται ανάρρωση στην παίκτη και καλεί τους οργανωμένους να κάνουν ότι επιβάλλεται για να μη συμβαίνουν τέτοια περιστατικά. Ούτε μπαίνει στην κουβέντα αν ήταν οργανωμένος αυτός που τελικά συνελήφθη, ούτε αν ο ποδοσφαιριστής λειτούργησε λανθασμένα, όπως είναι βέβαιο ότι θα έκαναν πολλοί και διάφοροι στη χώρα των «επιστημόνων» και «των καρεκλών που πετάνε μόνες τους».

Από την άλλη βγήκε μια ανακοίνωση από τον Ολυμπιακό Βόλου γεμάτη ειρωνεία προς όλες τις κατευθύνσεις, απειλές αλλά και ουσία με μηνύσεις στον Παναιτωλικό(!), στον αστυνομικό διευθυντή και ίσως και στον Πάπα Βοϊτίλα, Θεός σχωρέσ’ τον. Ειδικά η μήνυση κατά του Παναιτωλικού είναι όλα τα λεφτά, μαζί με την υπόσχεση για προσφυγή μέχρι τα ευρωπαϊκά δικαστήρια!

Εδώ ανοίγω μια παρένθεση και δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν έχει σχέση με τον Ολυμπιακό Βόλου ο Αχιλλέας Μπέος. Και, ξέροντας αυτό, εξεπλάγην που ο κανονικός πρόεδρος της καλής και συμπαθούς σε όλο το πανελλήνιο ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου άλλα έλεγε χτες και άλλα έκανε σήμερα.

Όσο να ‘ναι, αν ο κύριος Αχιλλέας είχε ενεργό ανάμιξη κάτι τέτοια θα δικαιολογούνταν, αλλά τώρα; Με τίποτε αφού δεν έχει καμιά ανάμιξη όπως προείπα και αμαρτίαν ουκ έχω.

Και σε αυτή την περίπτωση όμως πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι, όπως και να ‘χει, κακώς κάποιοι εγκαλούν τον κύριο Αχιλλέα και ότι αντιπροσωπεύει για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Στο φινάλε ο Μπέος ούτε μόνος του ήταν παράγοντας, ούτε μόνος του κατηγορήθηκε για διάφορα πράγματα και σε τελική ανάλυση ήταν ένας παράγοντας μιας συγκεκριμένης εποχής. Του τσαμπουκά που του περνάει, του κιμπάρη προέδρου που παίρνει…προσωπικά τα πρωταθλήματα, των στρατών που  σαν τον λίβα καίνε τα σπαρτά, του Περίεργου, του Θείου, του Κοκκαλιάρη και εκείνων που σπατουλάριζαν όποιον πρόεδρο έκανε την ομάδα να κερδάει(sic) και οι άλλοι να πάνε να κάνουν σεξ από αυτό που είναι στην επικαιρότητα στις μέρες μας…Γιατί ας μην είμαστε υποκριτές. Το «Beos’ style» λατρεύτηκε στην Ελλάδα σχεδόν όσο και ο Αντρέας με τον Τσοβόλα που τα έδιναν όλα, κατά καιρούς…

Προσωπικά, ως φίλαθλος, χαίρομαι για την αντιδιαστολή των ανακοινώσεων και ήδη ξέρω ποια από τις δυο στάσεις έκανε γκελ και στον πολύ κόσμο αλλά και στους δημοσιογράφους. Ευτυχώς δεν πρόλαβαν πολλοί να μας εξομοιώσουν με τους βιαστές του ποδοσφαίρου…

 

Γ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.