Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Δε μας τρομάζουν οι κουκουλοφόροι του διαδικτύου

Δε μας τρομάζουν οι κουκουλοφόροι του διαδικτύου

parkokataΕίδαμε στο facebook να σχηματίζεται μια “ομάδα πολιτών ενάντια στην ομάδα πολιτών που είναι υπέρ της ανάπλασης στο Πάρκο”. Εκεί λοιπόν σ’ ένα απίστευτο εμετικό μανιφέστο, που είναι ο μπούσουλας της ομάδας μάλλον, διαβάζουμε ευθείες αναφορές μόνο για το agrinionews. Και ευθείες απειλές. Για το πως καλύψαμε τα γεγονότα αλλά και για τη στάση μας ως πολίτες έχουμε ήδη κριθεί από τη συντριπτική πλειοψηφία των επισκεπτών και ούτε έχουμε να απολογηθούμε σε μισότρελους που ανακατεύουν “όπλα παραπόδα”, “προσπάθειες εισβολής στο πάρκο”(!) μαζί με χαρακτηρισμούς για όσους δε συμφωνούν μαζί τους, ως “τσιράκια” ή ως “θιασώτες του τσιμέντου και της ανάπτυξης”! Αυτά θέλουν τον κατάλληλο γιατρό για να αντιμετωπιστούν.

Το agrinionews.gr, όμως, διαμηνύει ότι δεν φοβάται τους κάθε λογής φασίστες που κρυμμένοι εκτοξεύουν ευθείες απειλές. Η δημοσίευσή μας αυτή είναι ότι πρέπει να έχει στα χέρια του όποιος θέλει να υπερασπίζεται το δικαίωμα στην έκφραση και φυσικά είναι η δική μας καταδίκη των κουκουλοφόρων που νομίζουν κιόλας ότι είναι με την ελευθερία. Όσοι κανακεύουν τέτοιες λογικές έχουν ευθύνη για τον εκφασισμό της τοπικής κοινωνικής ζωής. Ειδικά όσοι ποθούν μια δικαιότερη κοινωνία έπρεπε να είναι οι πρώτοι που θα καταδίκαζαν όποιον γράφει “το νου σας” στο διαδίκτυο.

Πάντως εκείνοι που αξίζουν, ίσως, τη μεγαλύτερη χλεύη είναι όσοι διαβάζουν κάτι τέτοια μανιφέστα και κάνουν “like” από κάτω, εγκρίνοντας έτσι τον ολοκληρωτισμό των τραμπούκικων απειλών. Αλλά μετά έξω στο δρόμο, στην κοινωνία κάνουν ως να μην τρέχει τίποτε. Μας χαιρετούν, ζητούν την άποψή μας, διαφωνούν πολιτισμένα, κάνουνε πλάκα, όπως πάντα. Γνωστοί όλοι μεταξύ μας. Λίγη τσίπα, φαρισαίοι υποκριτές.

agrinionews.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

10 Σχόλια

 1. Κοίτα σχόλιο με μίσος

  Μόνο το σχόλιο από Rosaria Rompola να διαβάσεις κάποιο πρόβλημα υπάρχει για μερικούς. “Μήπως να ζητήσουμε προστασία από την αστυνομία για τους δημοσιογράφους του.??” Όχι από τον ΟΗΕ καλύτερα!
  Εγώ θα τα έκλεινα τα σχόλια και θα άφηνα μόνο αυτό.

 2. Δεν πατε καλα

  Ρε τι ειναι αυτα? τι προσωπικα μηνυματα και να σου πω εγω κι ετσι κι αλλιως. Γιατι πιο πανω γραφει καποιος συνθηματικα ΓΕΓΟΝΟΣ με κεφαλαια? Τι ειναι ολα αυτα και ποιος ασχολειται?

 3. giannisk

  Άσε να γίνει το πάρκο κυρά μου που τρώγεσαι με τον οποιοδήποτε και κάτσε στα αυγά σου Τα πρεζάκια θα φύγουν είτε το θέλουν μερικοί είτε όχι.

 4. Βαβούρας

  Όλο το ζουμί στο γκρουπ είναι εκεί που λέει “πάνε να εισχωρήσουν στο Πάρκο”!Να εισχωρήσουν! Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι το Πάρκο είναι δικό τους, έτσι εξηγείται!Άλλωστε είναι κίνηση ενάντια σε άλλους Αγρινιώτες,για να ξέρουμε τι λέμε.

 5. timoleon

  Στην κοσμάρα σου IR ZAS . Για το συγκεκριμένο πάρε θέση ντε… Αλλα μάλλον το επικροτείς. Θα σαι κι εσυ μια δημοκράτισσα…

 6. mary

  Mα είναι απλό.Οι Αγρινιώτες δεν είναι για παραπέρα.Μόνο για ισοπέδωμα των πάντων, τσιμεντοποίηση, πανηγύρια,ουζερί,φαγάδικα και πιώμα μέχρι να γίνουν ντίρλα…Ε,η ευκαιρία της ζωής τους τώρα, είναι να γεμίσουν το πάρκο με τέτοιου είδους επιχειρήσεις. Μέχρι εκεί φτάνει η γούρνα του Αγρινίου.Πολιτισμός, οξυγόνο,ιστορία,είναι άγνωστες λέξεις για τους Αγρινιώτες.Ό,τι φάμε,ό,τι πιούμε κι ό,τι αρπάξει ο κ….. μας είναι το μότο της περιοχής..Κι άμα σκάτε σαν τα γαϊδούρια το καλοκαίρι απ΄τον αφρικανικό λίβα που θα σας καίει τα τομάρια, να πάρετε από έναν αράπη να σας κάνει αέρα.

 7. new air

  να γίνει άμεσα η ανάπλαση του πάρκου. ο χώρος της δεντροφύτευσης να μην μειωθεί, και να σεβαστούν την ησυχία του πάρκου που τόσο αποζητούν οι ηλικιωμένοι άνθρωποι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.