Τρίτη, 20 Απριλίου, 2021

Τι δήλωσαν Αναστόπουλος-Τεννές στη συνέντευξη Τύπου

Τι δήλωσαν Αναστόπουλος-Τεννές στη συνέντευξη Τύπου


Εμφανώς προβληματισμένος και χωρίς διάθεση για πολλά λόγια εμφανίστηκε στη συνέντευξη Tύπου ο προπονητής του Παναιτωλικού Μπάμπης Τεννές. Ο κόουτς του Παναιτωλικού αφού τόνισε ότι η ομάδα του άξιζε κάτι καλύτερο έδωσε στη συνέχεια συγχαρητήρια στον ΟΦΗ για την πρόκριση.
Σε ερωτήσεις του agrinionews ο κ. Τεννές απάντησε:
• Για τους πολλούς μυικούς τραυματισμούς που έχει η ομάδα το τελευταίο διάστημα και αν και κατά πόσο τον προβληματίζουν:
«Είναι γεγονός ότι καλώς ή κακώς, δεκατρία δεκατέσσερα παιδιά έχουν τραβήξει όλο το λούκι αυτής της χρονιάς. Φορτωθήκανε πολύ περισσότερο ίσως απ’ ότι θα έπρεπε και για να έρθει ένας τραυματισμός μπορεί να είναι πολλά πράγματα μαζί. Θα το κοιτάξουμε και με τους συνεργάτες μου και θα δούμε».
Για το αν πρόκειται να κάνει η ομάδα άλλες μεταγραφές δεδομένου ότι πλησιάζει η λήξη της μεταγραφικής περιόδου και σε συνδυασμό με την τελευταία του τοποθέτηση ότι ο Παναιτωλικός θα κάνει τρεις προσθήκες:
«Το ξέρετε πάρα πολύ καλά ότι αυτές τις συζητήσεις τις κάνει το σκάουτινγκ. Εγώ έχω τη διαβεβαίωση ότι η ομάδα θα ενισχυθεί σίγουρα και πάντα όλα γίνονται με τη σύμφωνη γνώμη τη δική μου και σε συνεννόηση μαζί μου».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.