Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Δηλώσεις Κ. Κούστα μετά την εκλογή του ως Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου

Δηλώσεις Κ. Κούστα μετά την εκλογή του ως Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου

K. KoύσταςΓραμματέας του Περιφερειακού συμβουλίου εξελέγη, μετά από την πρόταση της παράταξης «Αντίσταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδας» και την ψηφοφορία στις κάλπες,    ο εκπαιδευτικός Κώστας Κούστας,  καθηγητής φυσικής αγωγής, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης στις  αυτοδιοικητικές  εκλογές  του περασμένου Μαϊου της  Περιφερειακής  ενότητας Αιτωλ/νιας.

Από την πλευρά του, ο νέος Γραμματέας Κώστας  Κούστας δήλωσε:

«Η Αντίσταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδας και με τη θέση του Γραμματέα του Περιφερειακού Συμβουλίου θα παλέψει να αναδείξει τα κρίσιμα πολιτικά ζητήματα της διοίκησης στην Περιφέρεια. Έχουμε πλήρη επίγνωση της αδυναμίας δημοκρατικής εκπροσώπησης όλων των παρατάξεων  εξ  αιτίας του θεσμικού πλαισίου του Καλλικράτη στα  όργανα.

Η βελτίωση των λειτουργιών του  περιφερειακού συμβουλίου, την διαφάνεια, τον έλεγχο ,την αμεσότητα στις ενημερώσεις των παρατάξεων, των περιφερειακών συμβούλων και των πολιτών της περιφέρειας είναι το κρίσιμο στοίχημα. Άλλωστε ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και  αυτό θα  προσπαθήσουμε να  πετύχουμε όσον αφορά  και τις διαδικασίες λειτουργίας του προεδρείου, σε  αυτή την  κατεύθυνση θα  κινηθούμε ».

 

 

Το νέο προεδρείο του Περιφ. Συμβουλίου Δυτ . Ελλάδας

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.