Σάββατο, 24 Οκτωβρίου, 2020

Δηλώσεις Μοσχολιού σχετικά με την αποχώρηση της μείζονος αντιπολίτευσης από το Δ.Σ. .

Με αφορμή την αποχώρηση της μείζονος αντιπολίτευσης από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (Δευτέρα 17-01-2011) ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Παύλος Μοσχολιός έκανε την εξής δήλωση:

«Έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη πρόκληση και ένα δύσκολο έργο, το οποίο καλούμαστε να το φέρουμε σε πέρας, με τη συμμετοχή όλων.
Δουλεύουμε καθημερινά με μεθοδικότητα, διαφάνεια και σεβασμό στη νομοθεσία.
Το πρόγραμμα «Καλλικράτης» είναι σοβαρό εγχείρημα και δεν προσφέρεται ούτε για δημιουργία εντυπώσεων, ούτε για προσπάθειες κάλυψης εσωτερικών παραταξιακών προβλημάτων, που δεν ενδιαφέρουν άλλωστε τους δημότες.
Εμείς καθημερινά μέσα από συμμετοχικές διαδικασίες σε κάθε Δημοτική Ενότητα προχωρούμε στην περαιτέρω οργάνωση του Δήμου και των υπηρεσιών του, ώστε να αντιμετωπίζονται και να επιλύονται άμεσα τα προβλήματα των δημοτών, σε όλη την έκταση του νέου Δήμου Αγρινίου.
Ζητάμε από τη μείζονα αντιπολίτευση του Δημοτικού Συμβουλίου περισσότερη σοβαρότητα και συμμετοχή στην εργώδη αυτή προσπάθεια.
Ως προς την Επιτροπή Απογραφής την απάντηση έδωσε ο Δημοτικός Σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Καζαντζής ο οποίος ρωτήθηκε από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γρίνο και πρότεινε στην Επιτροπή, όπως ορίζεται από το νόμο, να συμμετέχει ως τακτικό μέλος ο κ. Καλαντζής και ως αναπληρωματικό ο ίδιος .
Ας προχωρήσουμε λοιπόν με σοβαρότητα και υπευθυνότητα ώστε να ολοκληρώσουμε τη δύσκολη αυτή προσπάθεια με επιτυχία».

Ακολουθεί η απόφαση για την Επιτροπή Απογραφής

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.