Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, 2020

Δημήτρης Σταμάτης: Πολιτικός πλαστογράφος ο Καμμένος

photo1-184x300Ο Πολιτικός Σύμβουλος του Κόμματος «Νέα ΜΕΡΑ» Δημήτρης Σταμάτης, με αφορμή όσα ευφάνταστα είπε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ «Ευθέως» με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ο κ. Καμμένος αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά πολιτικός πλαστογράφος.Και αυτή την φορά, για να εξυπηρετήσει –δυστυχώς- την σκοπιμότητα της απόλυτης συμπόρευσης και συμφωνίας με τον κύριο Σαμαρά, ηθελημένα παραποίησε παλαιότερη δήλωσή μου που ζητούσα από τον κ. Σαμαρά να δείξει μεγαλοσύνη και με την αποχώρησή του να διευκολύνει την επανένωση της κεντροδεξιάς.Ο κ. Καμμένος συνειδητά επέλεξε να λειτουργήσει ως ανάχωμα στο αντιμνημονιακό κίνημα που χρειαζόταν ο κ. Σαμαράς. Το ανάχωμα στους απλούς ανθρώπους που πλήττονται από τα μέτρα του κ. Σαμαρά.Επειδή οφείλω να δώσω μια γενικότερη απάντηση,  απεχώρησα από το κόμμα του κυρίου Καμμένου όταν επιβεβαίωσα τους φόβους μου για την συμπόρευση και την συμφωνία του κ. Καμμένου με τον κ. Σαμαρά και το περιβάλλον του.Μην ξεχνάμε ποτέ άλλωστε το περίφημο non paper.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. giannis

    Σταματης; Ν.Δ.-ΠΟΛΑΝ-Ν.Δ -ΑΝΕΛ-ΝΕΑ ΜΕΡΑ .ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ -ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ .ΝΕΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ.ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ

  2. ΝΩΝΤΑΣ

    ΠΗΔΑ ΔΩ ΠΗΔΑ ΚΕΙ ΛΕΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ Μ΄ΕΞΩ ΑΠ΄ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΚΙ ΤΟΦΑΓΕ Ο ΛΥΚΟΣ Τ΄ΑΡΝΙ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.