Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2020

Δημαιρεσίες Δήμου Ξηρομέρου: Ο Στέλιος Παπαναστάσης, νέος πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

Ο Στέλιος Παπαναστάσης (Ψαρέλιας) από το Αρχοντοχώρι, αναδείχτηκε πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ξηρομέρου μέχρι την λήξη της θητείας της παρούσας δημοτικής αρχής.Στη ψηφοφορία για εκλογή Προέδρου ο Στέλιος Παπαναστάσης που προτάθηκε από τον Δήμαρχο Πυθαγόρα Σαμαρά, έλαβε πρώτα από τον συνδυασμό πλειοψηφίας: 12 ψήφους και 1 λευκό και στη συνέχεια στην ολομέλεια: 19 ψήφους, 5 λευκά και 1 άκυρο. Αντιπρόεδρος του σώματος επανεξελέγη από την παράταξη του Γιάννη Λύτρα, ο Ελευθέριος Κατσαούνης και για την θέση του Γραμματέα, εκλέχθηκε ξανά ο Γιάννης Ζορμπάς.

Για την Οικονομική Επιτροπή του δήμου Ξηρομέρου, εκλέχθηκαν από την παράταξη της πλειοψηφίας οι σύμβουλοι: ΜΑΓΓΙΝΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΜΠΙΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΑΡΑΠΑΝΟΥ-ΚΟΛΟΒΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ, ΤΑΜΠΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ και από την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης οι: ΤΖΑΧΡΗΣΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ και ΛΑΪΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.

Τακτικά μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής εκλέχθηκαν από την παράταξη της πλειοψηφίας οι σύμβουλοι: ΜΗΤΣΑΝΗΣ ΖΩΗΣ, ΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΛΥΤΡΑΣ ΣΠΥΡΟΣ, ΤΑΜΠΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ και από την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης οι: ΡΕΤΟΥΛΗΣ ΘΩΜΑΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.

xiromeronews.blogspot.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.