Τετάρτη, 14 Απριλίου, 2021

«Δημιουργία Ξανά» στην πολιτική για τον Κωνσταντή Ροκόφυλλο

«Δημιουργία Ξανά» στην πολιτική για τον Κωνσταντή Ροκόφυλλο

Θα είναι υποψήφιος στη λίστα της Αιτωλοακαρνανίας των Τζήμερου-Μάνου o γνωστός επιχειρηματίας

Πλησιάζει η ώρα της νέας κάλπης, της 17ης Ιουνίου, και οι διεργασίες στα κόμματα και τους συνασπισμούς κομμάτων είναι έντονες καθώς -εκτός των άλλων -αναμένεται από αύριο η γνωστοποίηση των ψηφοδελτίων με τα οποία θα διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών (ως γνωστόν θα ισχύσει η λίστα χωρίς σταυρό προτίμησης).
Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr στην Αιτωλοακαρνανία υποψήφιος στη λίστα που θα προκύψει από τη σύμπραξη των κομμάτων «Δημιουργία Ξανά» του Θάνου Τζήμερου και «Δράση» του Στέφανου Μάνου θα είναι ο γνωστός επιχειρηματίας Κωνσταντής Ροκόφυλλος.
Ο Κ.Ροκόφυλλος, γιος του γνωστού Αιτωλοακαρνάνα πολιτικού και τέως υπουργού του ΠΑΣΟΚ Χρήστου Ροκόφυλλου, αναμειγνύεται για πρώτη φορά ενεργά στα πολιτικά δρώμενα ενώ δεν έχει καταγράψει έως τώρα καμία κομματική παρουσία.»Η πολιτική είναι ένας χώρος που πάντα με γοήτευε, κυρίως λόγω των δυνατοτήτων που σου δίνει για να συμβάλλεις στην ανάπτυξη ενός τόπου» είχε δηλώσει στο παρελθόν και φαίνεται πως ήρθε η ώρα να ασχοληθεί με τα κοινά ως στέλεχος της «Δημιουργίας Ξανά» και της συνεργασίας του με τον Θάνο Τζήμερο. Το νέο κόμμα αποτέλεσε μια από τις εκπλήξεις των εκλογών της 6ης Μαΐου και σε συνεργασία πλέον με την όμορη ιδεολογικά Δράση του Στέφανου Μάνου διεκδικεί με ευοίωνες προοπτικές την είσοδο στη Βουλή.
Ο Κωνσταντής Ροκόφυλλος δραστηριοποιείται έντονα και επιτυχώς επιχειρηματικά στην περιοχή της Παλαίρου και της Λευκάδας στο χώρο του real estate με την «Paleros Dream Homes» αλλά και άλλες επιχειρήσεις όπως το «Paleros yacht club» ( beach bar-restaurant) και τα καταστήματα επίπλων «wood & stone».
«Ο Κωνσταντής Ροκόφυλλος τιμά τη διαδρομή του πατέρα του στο πολιτικό γίγνεσθαι αν και ο ίδιος δεν συμμετείχε στο ΠΑΣΟΚ» ανέφερε στο agrinionews.gr άτομο που ξέρει καλά τις προθέσεις του επιχειρηματία. Σημείωσε εξάλλου πως «ο κ.Ροκόφυλλος θεωρεί ότι στην πολιτική πρέπει να μπαίνουν άτομα που έχουν δουλέψει. Έχει συγκεκριμένες απόψεις για τις μεταρρυθμιστικές πολιτικές που πρέπει να εφαρμοστούν και γι’ αυτό συμμετέχει  στη Δημιουργία Ξανά».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.