Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2022

Δημοπρατήσεις έργων

Δημοπρατήσεις έργων

Πανόραμα 10Δημοπρατείται από το Δήμο Αγρινίου στις 8 Σεπτεμβρίου το έργο της κατασκευής τοιχίων αντιστήριξης-τεχνικών έργων οδοποιίας & τσιμεντοστρώσεις στα δημοτικά διαμερίσματα
Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 180.000,00€ με Φ.Π.Α. Η δαπάνη έχει προβλεφθεί στον προϋπολογισμό δαπανών με ΚΑ: 30-7323.016. ενώ η υπάρχουσα πίστωση για το έτος 2015 ανέρχεται στο ποσό των 80.600,00€ με πηγή χρηματοδότησης ΣΑΤΑ 2015.
Το έργο προβλέπει την κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης οδών, τεχνικών και τσιμεντόστρωση οδοστρωμάτων εντός του καλλικρατικού Δήμου Αγρινίου.
Συγκεκριμένα θα κατασκευαστούν τοιχία αντιστήριξης στις Δημοτικές Κοινότητες Αγρινίου (στην περιοχή Δύο Ρεμάτων), Αγίου Κων/νου, Καινουρίου καθώς και στις Τοπικές Κοινότητες Γουριώτισσας, Ελαιοφύτου, Γαβαλούς, Σαργιάδας, Πεντακόρφου, Παπαδατών και Κυπαρίσσου. Επίσης προβλέπονται τσιμεντοστρώσεις για την αποκατάσταση των οδοστρωμάτων .
Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε δέκα μήνες και αρχίζει από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.
Επίσης δημοπρατείται από το Δήμο Αγρινίου την 01-09-2015 και το έργο που αφορά ασφαλτοστρώσεις – συντηρήσεις – αναπλάσεις και ηλεκτροφωτισμό οδών της πόλης Αγρινίου. Είναι προϋπολογισμού 1.034.000,00 € και χρηματοδοτείται από πιστώσεις του δήμου Αγρινίου και (600.000 ευρώ για έργα οδοποιίας) και της Δ.Ε.Υ.Α. Αγρινίου (434.000 για έργα υποδομών δικτύων).
«Πρόθεση της Δημοτικής Αρχής είναι να δίνει λύσεις σε όλα τα θέματα καθημερινότητας των δημοτών και για να τα καταφέρουμε, με τις τεράστιες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Δήμος, ενεργοποιήσαμε ολόκληρο τον υπηρεσιακό μηχανισμό μας. Προχωράμε με σχέδιο και είμαστε βέβαιοι ότι παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, τελικά θα πετύχουμε τους στόχους μας» ανέφερε ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.