Παρασκευή, 1 Ιουλίου, 2022

Δημοπρατείται ο δρόμος Άνω-Κάτω Κερασόβου Μακρυνείας

Δημοπρατείται ο δρόμος  Άνω-Κάτω Κερασόβου  Μακρυνείας

 

Σειρά σημαντικών αποφάσεων έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Χρήστου Χριστοδουλόπουλου.

«Αποπεράτωση Οδού Άνω – Κάτω Κερασόβου» προϋπολογισμού 250.000,00 €,  «Εργασίες για την άρση επικινδυνότητας σε τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου των πρώην επαρχιών Μεσολογγίου και Ναυπακτίας» προϋπολογισμού 400.000,00 €, είναι τα έργα που δημοπρατήθηκαν  μεταξύ άλλων για την Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

 

Εγκρίθηκαν σημαντικά έργα από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας

 

Ιδιαίτερης σημασίας είναι η έγκριση του αποτελέσματος της δημοπρασία του έργου «Βελτίωση Ε.Ο. Δάφνη -111 Ε.Ο. στο τμήμα Παράκαμψη Δάφνης- Παράκαμψη Κεραμιδιάς» προϋπολογισμού 6.100.000,00 € χρηματοδοτούμενου από το ΕΣΠΑ, καθώς επίσης και η έγκριση της διεξαγωγής και η κατάρτιση των όρων δημοπράτησης του έργου «Ανέγερση Σχολικού Συγκροτήματος – Δημοτικό Σχολείο Λάππα», προϋπολογισμού 2.400.000,00 € με πηγή χρηματοδότησης ΕΣΠΑ.

Επιπλέον εγκρίθηκε το αποτέλεσμα της δημοπρασίας για μια σειρά έργων που αφορούν την βελτίωση του οδικού δικτύου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, η αποκατάσταση ζημιών στο Ε.Ο. Δίκτυο Πυρόπληκτων Περιοχών Ν. Ηλείας- Υποέργο Δρόμος Θολό-Φιγαλεία-Ν. Επικ. Απόλλωνα, προϋπολογισμού 900.000,00€, «Βελτίωση Ε.Ο. Γαστούνη – Φράγμα Πηνειού- και Γαστούνη Βρανά Λ. Κυλλήνης», προϋπολογισμού 200.000,00 €, έγκριση αποτελέσματος δημοπρασίας του έργου «Αποπεράτωση Οδού Άνω – Κάτω Κερασόβου» προϋπολογισμού 250.000,00 €,  «Εργασίες για την άρση επικινδυνότητας σε τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου των πρώην επαρχιών Μεσολογγίου και Ναυπακτίας» προϋπολογισμού 400.000,00 €, έγκριση αποτελέσματος για την ανάθεση εκτέλεσης των εργασιών του έργου «Τμηματικές ανακατασκευές ασφαλτοταπήτων επί της Ε.Ο. Πύργου Κυπαρισσίας για άρση της επικινδυνότητας» προϋπολογισμού 200.000 €.

Τέλος εγκρίθηκε η  δημοπράτηση και η κατάρτιση των όρων δημοπράτησης του έργου «Συμπληρωματικές εργασίες για τη βελτίωση οδού Κυλλήνης-Εθνικής οδού Πύργου-Πατρών», προϋπολογισμού 1.800.000,00 €.

Στην συνεδρίαση συμμετείχαν τα μέλη της επιτροπής Διονύσιος Μαυρόγιαννης, Νίκος Μιχαλόπουλος, Τρύφωνας Φωτόπουλος, Νίκος Τσάνης, Αριστείδης Μπουχάγιερ, Γεώργιος Καραπάνος, Χρήστος Σταυρόπουλος και Χριστίνα Σταρακά.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.