Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2020

Δημοψήφισμα για τα γεμιστά της Φωτίου – Δείτε το ψηφοδέλτιο

gemista_667_355Τα γεμιστά της Θεανώς Φωτίου έχουν κάνει αίσθηση όχι μόνο για την πολιτική πλευρά του θέματος, αλλά και για την χιουμοριστική.
Έτσι, μια μέρα μετά την ορκωμοσία της κυβέρνησης και την περίφημη δήλωση της κας Φωτίου ότι το σχέδιο της κυβέρνησης είναι όπως τα γεμιστά, γεννήθηκε ένα αμείλικτο ερώτημα: Γεμιστά με ρύζι ή με κιμά;
Το ερώτημα δεν έχει απαντηθεί και έτσι πρέπει να μιλήσει και πάλι ο σοφός λαός. Κι επειδή τις εκλογές και τα δημοψηφίσματα τα παίζουμε στα δάχτυλα, κυκλοφόρησε ψηφοδέλτιο παρόμοιο με εκείνο του δημοψηφίσματος.
Το ερώτημα είναι απλό:

αρχείο λήψης (2)

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. pol

    εγώ τα προτιμώ χωρίς κιμά , αυτοί τα φάγανε ποτέ τους ο απλός λαός τα τρώει χρόνια τώρα αυτοί μην πω τι τρώνε γιατί θα γίνω αισχρός.
    Ούστ από δω κοπρόσκυλα , γαϊδούρια και γαϊδούρες φτηνοί πολιτικάντιδες.
    Το κόψιμο και το ράψιμο το ξέρω και εγώ αλλά πρέπει να ξέρεις από που να κόβεις μισθούς και συντάξεις. Από τους πολυθεσίτες και τους παράνομους που φοροδιαφευγουν χρόνιααααα τώρα. Από τους επίορκους που χρόνια τώρα ρήμαζαν και ρημάζουν το γενικό λογιστήριο του κράτους και τα ταμεία με τα πλαστά τους και παραποιημένα τους πτυχία. Αλλά τέτοιοι παραποιημένοι είστε και σεις σε θέσεις που δεν σας αξίζουν γιατί είστε όλοι σας εγκάθετα διορισμένοι από το σάπιο αυτό κράτος που το κατάντησαν κρατίδιο της δήθεν Ευρώπης της αλληλεγγύης των λαών.
    Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΡΕ ΓΟΜΆΡΙΑ. Σας σιχαθήκαμε γιατί δεν υπηρετείτε το δίκαιο και το σωστό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.