Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, 2020

ΔΗΜ.ΑΡ Αιτωλοακαρνανίας: Ψηφίζουμε ΝΑΙ

ΔΗΜΑΡAνακοίνωση της ΔΗΜ.ΑΡ Αιτωλοακαρνανίας
Η ΔΗΜ.ΑΡ Αιτωλοακαρνανίας σχετικά με τις τρέχουσες ραγδαίες και ιστορικής σημασίας εξελίξεις που δρομολογήθηκαν με την διακοπή των διαπραγματεύσεων με τους εταίρους και την προκύρηξη Δημοψηφίσματος για την Κυριακή 5 Ιουλίου 2015, ανακοινώνει τα παρακάτω.
1. Η Κ. Ε της ΔΗΜ. ΑΡ. Με την από 28/6/2015 απόφαση της πήρε ξεκάθαρη θέση εναντίον της προκύρηξης Δημοψηφίσματος γιατί η Χώρα σε αυτή την κρίσιμη στιγμή δεν χρειάζεται δημοψήφισμα. Η θέση μας είναι ξεκάθαρη ΝΑΙ στην Ε. Ε και στην Ευρωζώνη. ΝΑΙ στη ΛΥΣΗ και ΟΧΙ στη ΡΗΞΗ.
2.Στην ίδια απόφαση δηλώνεται ότι στη νέα κατάσταση που διαμορφώνεται πρέπει να κινητοποιηθούν όλες οι δυνάμεις ώστε να επιτύχουν μια μεταβατική συμφωνία στο συντομότερο δυνατόν.
3.Στην περίπτωση που παρά ταύτα η Κυβέρνηση επιμείνει στην πραγματοποίηση του Δημοψηφίσματος η θέση της ΔΗΜ.ΑΡ. παραμένει η ίδια ξεκάθαρη και χωρίς αμφησιμίες θέση καλώντας το Λαό να ψηφίσει ΝΑΙ. Δηλαδή ΝΑΙ στην Ε.Ε και στην Ευρωζώνη,ΝΑΙ στη ΛΥΣΗ και ΟΧΙ στη ΡΗΞΗ. Για μας είναι αδιαπραγμάτευτη η παραμονή της χώρας στην Ε.Ε και την Ευρωζώνη και δεν συναρτάται με τις δυσκολίες από τους υπάρχοντες σήμερα πολιτικούς συσχετισμούς που επιμένουν στην πολιτική της λιτότητας. Εμείς πιστεύουμε σε μια Ευρώπη με κοινωνικό πρόσωπο,κοινωνική συνοχή θεσμική ,πολιτική και οικονομική ολοκλήρωση .Ψηφίζουμε ΝΑΙ για να είμαστε στο σκληρό πυρήνα της Ε.Ε όταν με τον αγώνα των Λαών της θα αλλάξουν οι συσχετισμοί και θα γίνονται οι απαραίτητες αυτές αλλαγές.

ΑΓΡΙΝΙΟ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

—ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.