Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021

“Διάβημα διαμαρτυρίας” ζητά από τον δήμαρχο ο Δ.Σταμάτης

“Διάβημα διαμαρτυρίας” ζητά από τον δήμαρχο ο Δ.Σταμάτης

Για τον “σχολικό Καλλικράτη”

«Να προσφύγει σε έντονο διάβημα διαμαρτυρίας στο πλαίσιο της πρόσφατης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου» για τον σχολικό «Καλλικράτη» καλεί τον Δήμαρχο Αγρινίου ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης, βουλευτής, Δημήτρης Σταμάτης.
Συγκεκριμένα στη δήλωσή του αναφέρει:»Και να που ο «Καλλικράτης» στην Παιδεία αποτελεί γεγονός. Παρά τις κινητοποιήσεις της μαθητικής κοινότητας, τις αποφάσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, και των τοπικών συλλογικών οργάνων της εκπαίδευσης η κ. Άννα Διαμαντοπούλου προχώρησε σε υποβαθμίσεις, συγχωνεύσεις και καταργήσεις σχολικών μονάδων καταργώντας ουσιαστικά την ομαλή πρόσβαση των μαθητών στην εκπαιδευτική διαδικασία. Από το «ψαλίδι» του Υπουργού δεν γλύτωσε, όπως αναμενόταν άλλωστε, ούτε η Περιφερειακή Ενότητα της Αιτωλοακαρνανίας, ούτε φυσικά και ο Δήμος Αγρινίου, ο οποίος σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού του Συμβουλίου αποφάσισε να μην στηρίξει καμία τέτοια λογική και προσπάθεια.
Καλώ τον Δήμαρχο Αγρινίου να προσφύγει σε έντονο διάβημα διαμαρτυρίας στο πλαίσιο της πρόσφατης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.