Πέμπτη, 5 Αυγούστου, 2021

Διάκριση για τη ποδοσφαιρική ομάδα του ΤΕΙ Μεσολογγίου

Διάκριση για τη ποδοσφαιρική ομάδα του ΤΕΙ Μεσολογγίου

Μια σημαντική διάκριση στα πλαίσια του φοιτητικού πρωταθλήματος απέσπασε η ποδοσφαιρική ομάδα του Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου αφού κατέλαβε την πρώτη θέση στην προκριματική φάση του 5ου ομίλου που πραγματοποιήθηκε στα Γιάννενα από 3 έως 5 Μαΐου.
Η ομάδα του Τ.Ε.Ι. έχοντας σαν τεχνικό δίδυμο τους γυμναστές Ν. Παλάντζα – Γ. Ασπρογέρακα, εντυπωσίασε με το καλό και δημιουργικό της παιχνίδι και κατάφερε να κερδίσει άνετα με 4-0 την ομάδα του Ιόνιου Πανεπιστημίου, με τέρματα των Τσολακίδη, Κλάδου και δύο γκολ του Φραγκούλη.
Στον τελικό αντιμετώπισε την αντίστοιχη ομάδα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, σε έναν αγώνα που χρειάστηκε την διαδικασία των πέναλτι για να αναδείξει νικητή αφού, στην κανονική του διάρκεια και την ημίωρη παράταση παρέμεινε στο 1-1 με τέρματα που είχαν επιτύχει ο Κλάδος και ο Γκόλιας.
Ο αγώνας είχε δραματική εξέλιξη και τρεις αποβολές παιχτών, μία του Τσολάκου ( Γιάννενα ) και των Κουσιουρή – Φραγκούλη για το Τ.Ε.Ι./ Μ, ενώ τα χαρακτηριστικά του στοιχεία ήταν η ένταση, η δύναμη, και το πάθος των δύο ομάδων για τη νίκη.
Αυτοί που χαμογέλασαν τελικά ήταν οι παίχτες του Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου, οι οποίοι ήταν πιο εύστοχοι στα πέναλτι και κέρδισαν με σκορ 5-3, το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και πήραν το ¨ εισιτήριο ¨ για την τελική φάση.
Να αναφέρουμε ότι συνοδοί της αποστολής ήταν οι Ερωτόκριτος Νικολόπουλος
( γυμναστής ) και οι Σπ. Καρβέλης, Γ. Κανδυλιώτης, ενώ οι σπουδαστές που ήταν στην 20 άδα του Τ.Ε.Ι. ήταν οι εξής:
Κ. Ζάχαρος, Κ. Γιαννακόπουλος, Κ. Μυτιλήνης, Θ. Κωνσταντακόπουλος, Ν. Φρυσούλης, Π. Ζιάκας, Ι. Δάλλας, Σπ. Καμπύλης, Γ. Κλάδος, Β. Τσολακίδης, Α. Φραγκούλης, Π. Κουσιουρής, Ι. Παρδάλης, Π. Ντεμίρης, Κ. Χορτάτος, Α. Καρδλίας, Π. Τζουμάκης, Β. Πολονύφης, Ν. Παύλου, Γ. Δελής.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.